Bugün yapılan TFF başkanlık seçiminin ardından Bordo-Mavili taraftarlar  Yıldırım Demirören'i destekleyen Sadri Şener'i istifaya davet etti. Taraftarlar  Şener'i istifaya davet eden yazıyı sosyal paylaşım ağları ve taraftar sitelerinden  yayınlayarak camiaya duyurdu.

İşte Şener'i istifaya davet eden o yazı;

Sayın Sadri ŞENER;
Trabzonspor taraftarının sizlerden beklediği şampiyonluk kupası değildir. Trabzonspor taraftarlarının beklediği öncelikle dik duruştur. Bu kritik süreçte, her koşulda arkanızda durarak destek olduk. Yapmadığınız doğrular ve yaptığınız yanlışlara Başkan’ın bir bildiği vardır diyerek size güvenimizi her koşulda belirttik. Bunda Avrupa Kupaları’nda ilerliyor olmamızın da büyük katkısı vardı.


Lakin , Trabzonspor’un en sağ duyulu taraftar oluşumları dahi sizin çelişkili ifade ve uygulamalarınıza bir anlam verememekte ve “acaba” demektedir. Trabzonspor taraftarı 47 yıldır hiç bu kadar ezilmemiş, boyun bükmemişti. Taraftara bir açıklama yapmıyor, gizli kapılar ardında görüşmeler yapıyorsunuz. Taraftar ile paylaşılmayan ve taraftardan saklanan şeyler var. Bütün Trabzonspor taraftarları, yarattığınız bu belirsizlik sebebiyle soru işaretleri arasında kaybolmuş ve “kendi başkanından şüphe eder” hale gelmiştir. Bu ihtimal dahi, bizim gururumuzu çok fazla kırmış ve futbol sevgimizi tüketmiştir. Getireceğiniz kupanın gözümüzde zerre kadar önemi yoktur. Trabzonspor taraftarının sizden beklediği dik duruşu gösteremediniz . Defalarca tepki göstereceğiniz yerde sustuğunuz gibi, Yıldırım Demirören’in adaylığına da tepki gösteremediniz, dahası desteklediniz. Taraftara bir açıklama yapma gereği duymuyorsunuz. Hiçbir kulüp taraftarından bu kadar bağımsız ve soyutlanmış değildir. Taraftar ile kulüp arasına duvar ördünüz, taraftarın hislerini ve isteklerini göz ardı ettiniz. Ancak sizlerin de çok iyi bildiğiniz gibi bu kulübün gerçek sahibi bizleriz. Aylardır susuyoruz. Ancak bugün Trabzonspor Avrupa Kupalarında yok. Siz ve kararlarınız sebebiyle önümüzüdeki sezonlarda da olmayacak. Super Toto Super liginde bu sezon kaçıncı olacağımız gerçekten hiç önemli değil. Siz diyorsunuz ya hani, ilk dörtte olacağımızdan hiç şüphemiz yok diye, o ilk dörtte olmak bizim hiç umrumuzda değil. Bu ligde bu şekilde kazanacağınız kupaların da bizim gözümüzde zerre kadar önemi yok.

Bizim bilmediğimiz bir çok şey olabilir. Kulübü maddi anlamda korumak istiyor olabilirsiniz. Ancak bu süreçte bizim en değer verdiğimiz şey , ONURUMUZU incittiniz. Artık size güvenmediğimizi bilmenizi istiyoruz. Trabzonspor taraftarının tarihinde ilk kez boynu sizin bu tavrınızla bükülmüştür. Trabzonspor taraftarlarının tahmin ettiğinizden çok daha büyük bir çoğunluğu istifanızı beklemektedir. Lütfen kafanızı kumdan çıkarın ve Trabzonspor Taraftarının görüşlerini öğrenin ve gereğini yapın. Bugüne kadar verdiğiniz emekler için , unuttuğumuz sevinçleri tekrar yaşattığınız için, saha sonuçları olarak son yılların en iyi takımını yarattığınız için teşekkür ederiz. Ancak söylediğimiz gibi, Trabzonsporluluğumuz ne goldür, ne galibiyettir, ne liderliktir, ne de şampiyonluktur. Trabzonsporluluğumuz, ONURUMUZDUR, DİK DURUŞUMUZDUR. Siz bizim onurumuzu incittiniz. Trabzonspor taraftarları olarak, yaşadığımız bu utanca artık bir son vermenizi istiyoruz. Lütfen heyecanı olan , Trabzonspor’un haklarını savunabilecek, ve Trabzonspor’un duruşuna yakışır tepki ve tavır ortaya koyabilecek insanların Trabzonspor başkanı olmasının önünü açmak adına, istifanızı veriniz.

TRABZONSPOR TARAFTARLARI olarak ; istifa etmenizin Trabzonspor’un çıkarları için daha hayırlı olacağına inanıyor ve en kısa zamanda gereğini yapmanızı temenni ediyoruz.

TAYFA - GURBETÇİ GENÇLER - ÇILGINLAR- ÜNİ-TS - VAKFIKEBİRLİLER