61SAAT - Hukukçuların hukuk ile ilgili ilginç ve önemli bir sözü vardır. Adalet örümcek ağına benzer, güçlü olana deler geçer güçsüz olan takılır.

Trabzonspor ve kurmayları ile Başkan Şener sike sürecinde attıkları her adımı bu çerçeve içerisinde yorumlayarak atıyor.

Ve eylem planlarını da bu adımlara göre şekillendiriyor.

Türkiye’de içi hukuk kurallarının tükenmesinden sonra ve önce olmak üzere birçok eylem planı olan Trabzonspor ve başkanı Sadri Şener bütün bu planlarını uzman bir hukukçu ordusu ile gerçekleştiriyor.

Dava süresince izlenen yöntemler mahkeme kararına yapılan itirazlar, Fenerbahçe'nin aldığı kararlara yapılan itirazlar, TFF’ye yapılan başvurular istenen şampiyonluk talepleri tüm bu yazışmalar ve hamleler belli bir kurallar zincirine göre hayata geçiriliyor.

AHİM’e gitti, ardından CAS’a başvurma UEFA’ya faks yağmurlarının çekilmesi gazete ilanları ile temiz futbol talebi gibi tüm bu eylem adımları da belli bir planın uygulaması olarak hayata geçiyor.

Şimdi merak edilen konu şu.

Resim internet sitesinde de açıklandığı üzere Trabzonspor yönetimi niye TFF’nin tahkim ve etik kurulu hakkında suç duyurusunda bulunmaması.

Bu suç duyurularını Trabzonspor yönetimi yapacak mı..?

Başkan Sadri Şener konu ile ilgili olarak 61saat’e şu açıklamayı yaptı

“Demiri tavında döveceğiz…”

Kısa ve net bu açıklaması ile Şener şike sürecinde atılan ve atılacak her adımı bir hesap üzerine yapıyor.

Trabzonspor camiası olarak bu aşamada bu hamleleri sessizce beklemek sonra da alabildiğine destek vermekten başka yapacak bir seçenek yok…

“Kadromuzda son derece kaliteli oyuncular var. Tam anlamıyla uyum sağladıklarında daha da verimli olacaklardır” diyen Sadri Şener “Bu arada bizi en çok rahatsız eden olay milli takım kadrosuna ekibimizden hiçbir oyuncunun dahil edilmemesi oldu. Bu kararı politik bir yaklaşım olarak görüyoruz. Ayrıca cezalı olduğumuz müsabakalarda bize büyük destek veren bayan ve çocuk taraftarlarımıza da büyük bir teşekkürü borç biliyoruz. Onları tüm maçlarımızda yanımızda görmek istiyoruz. Futbol takımının özgüvenini yükselttiğimiz zaman neler yapabileceğini gösterdik. İyi oyunumuzun, bunu oynayanların ve oynatanların taraftarlarımızca mutlaka desteklenmesi gerekmektedir. Önemli eksiklerimizin de katılımlarıyla çıtamız daha da yükselecek ve rekabet ortamı tamamlanacaktır” ifadelerini kullandı.