Emniyette sorguları süren üç kişinin de olayla yakından ilgisi olabileceği belirtildi. Sabah erken saatlerde emniyet binasına giden İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş da soruşturmayı yakından takip ediyor.

MONTLAR BENZİYOR
Diğer bir kaynaktan gelen haberde ise... Trabzon Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bu yöndeki çalışmalarını sürdürürken, güvenlik kamera görüntülerinden zanlıyı teşhis etmeye çalışıyor. Olayla ilgili olarak çok sayıdaki güvenlik kameraları tek tek incelenirken, güvenlik kamerası kayıtlarında olayın faili olduğu belirtilen montlu şahsa benzeyen 2 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların montlarının olay yerinden kaçan şahsın montuna benzediği öğrenilirken, 2 kişinin sorgusunun sürdüğü bildirildi.

TRABZON EMNİYET MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA
Konuyla ilgili açıklama yapan Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, “olayları en başından beri takip ediyoruz. Şuanda net bir bilgi vermek için erken diye düşünüyorum. Savcılıkta konuyla ilgili gerekli talimatlarını vermiştir. Araştırmalar devam ediyoruz. Şimdilik bu kadar daha sonra gelişme olursa sizleri haberdar edeceğiz” dedi.

VALİ KIZILCIK: BÜYÜK ORANDA AYDINLATILDI
Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'ın vurulması olayının büyük oranda aydınlatıldığını söyledi.
Konuyu titizlikle takip ettiklerini belirten Vali Kızılcık, olayla ilgili olarak dün akşam 2 kişinin alındığını belirterek, Oayın en kısa zamanda sonuçlanacağını ve faillerinin de yüce Türk adaletine teslim edileceğini söyleyebilirimö dedi. Vali Recep Kızılcık, Gözaltına alınanlar ifadesi için mi yoksa zanlı olarak mı alındıö şeklindeki soruyu da, Şu anda olayla ilgili olduğunu düşündüğümüz iki kişi aldık. İfadelerine de dün akşam başvuruldu. Büyük oranda konu aydınlatılmıştırö diye yanıtladı.

GÖZALTI SAYISI 6'YA YÜKSELDİ
Öte yandan, Trabzonspor
Asbaşkanı Nevzat Şakar'ın silahla ayağından yaralanmasının ardından Trabzon Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili çalışmasını sürdürüyor. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, dün akşam iki kişiyi gözaltına almasının ardından bugün de 4 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan altı şahsın sorgularının Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde sürdüğü belirtildi.