Sezon öncesi kampı değerlendiren Nevzat Şakar, "Çocuklar çok çalışıyor. Burada çok iyi çalışma ortamı var. Neşe içerisindeler ve çok candan çalışıyorlar. Hoca da Hoca da memnun" dedi.

Burak'ın yeri dolar
Aykut, Tolga ve Sapara'nın küçük sakatlıkları olduğunu ve onların da geçeceğini sandıığını söyleyen Şakar, Burak Yılmaz'ın transferi konusunda ise, "Lokomotif Moskova'ya gidişi Burak'ın tercihi. Biz gidişine engel olma gibi bir şeyimiz olamaz. Mukavelesindeki mali vecibesini yerine getirerek transfer oldu. Bize önemli hizmetleri oldu. Belki ileriki yıllarda futbolculuk veya teknik adam olarak yeniden Trabzonspor'da görev alabilir" diye konuştu.

Burak'ın yerinin doldurulması konusundaki düşüncelerinin sorulması üzerine Şakar, "Gidenin yeri her zaman dolar. Trabzonspor büyük bir camiadır. Çok önemli futbolcularımız futbolu bırakmıştır, başka kulüplere gitmiştir ama Trabzonspor o açığı gidermiştir. Burak'ın gitmesi bizi üzdü ama yerini dolduracak kalitede oyuncularımız var" ifadelerini kullandı.

Transfer var mı?
Hazırlık maçları oynadıktan sonra transfer yapıp yapmayacaklarına karar vereceklerini dile getiren Şakar, "Şu anda görüştüğümüz oyuncu yok ama olmayacak diye bir şey yok. İlk önce eksiğimiz var mı yok mu bunu değerlendireceğiz. İhtiyaç duyduğumuzda yeni isimler alırız" şeklinde konuştu.

Kadroya kattıkları dört ismi de değerlendiren Nevzat Şakar, "4 transfer de çok isabetli olduğnu taraftarlar görecektir. Hem genç hem de ileriye dönük oyuncular aldık. Trabzonspor'un yaptığı transferleri olumlu görüyorum" diye sözlerini bitirdi.