Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak da 61saat.com’a yaptığı açıklamasında Emniyet Müdürü Yavaş’ın Şakar’ı ziyaret ettiğini ve polisin her an saldırganı yakalayabileceğinin bilgisini verdi. Saldırganların hem Tanjat’da hem de Uzunsokak’da hem de Taksim karakolu ile diğer özel kurumların güvenlik kameralarından tespit edildi. Polis şimdi bu görüntülerle iz sürüyor. Bu arada polisin Trabzonspor’da sözleşmesi Mayıs ayına kadar bitecek olan bütün personelin listesini de incelemeye aldığı öğrenildi. Trabzonspor’da geriye dönük işten çıkartılanların da listesini polis inceliyor. Polis dün gece, saldırının olduğu bölgedeki bütün telefon konuşmaları kayıtlarını da derin incelemeye aldı..

VALİ KIZILCIK’TAN GEÇMİŞ OLSUN
Trabzon Valisi Dr Recep Kızılcık da Şakar’ı ziyaret etti ve geçmiş olsun dedi. Kızılcık “Bu saldırı faili meçhul kalmaz”dedi.

ÖZAK HER BİLGİYE ULAŞTI
Bu arada Şakar’ın çok yakın dostu Faruk Özak da Şakar’a yapılan saldırının ardından polisten bütün bilgilere ulaştı. Polisin soruşturmanın gizliliği ve saldırganların yakalanması için kamuoyu ile paylaşmadığı bilgileri Şakar ve Özak ile paylaştığı öğrenildi.

PEKİ BU SALDIRI NİYE..
Peki bu saldırı niye yapıldı. Tahminlere göre Nevzat Şakar Trabzonspor’dan nemalanan çevrelerin nemalarını kesti.
Bedava bilet ve futbolculardan bir anlamda yardım adı altında alınanların önünü Şakar kesti.
Ayrıca Trabzonspor’da Nevzat Şakar her kademede sözleşmeli olarak çalışan birçok kişinin sözleşmelerini uzatmamak gibi bir kararı kulüpte çalışanlara bildirdi. Bu konuda Şakar’a ciddi anlamda tehditler geldiği de öğrenildi.
Şakar’ın bu saldırıdan sonra as başkanlık görevinden istifa edip etmeyeceği de merak konusu.
Şakar’ın yakın dostları Nevzat Şakar pes edecek adam değildir dediler.

KOLTUKTA OTURUYOR
Şakar’ın Ziya Bey sitesi aralığındaki evinde istirahatini yapıyor. Koltukta rahatlıkla oturan Şakar’ın bir ayağı yarım alçıya alındı. Ali Özbak “Çok şükür, Şakar bomba gibi. Morali iyi” dedi..

BİR KİŞİNİN TANIK OLARAK İFADESİ ALINIYOR
Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nün olayla ilgili bir kişinin tanık olarak ifadesine başvurduğu iddia edildi. Emniyetin olayla ilgili başlattığı çok geniş çaplı soruşturmanın kısa sürede sonucu ulaşması bekleniyor...

ŞAKAR TABURCU OLDU HABERİ İÇİN TIKLAYIN


ŞAKAR'IN SALDIRININ ARDINDAN İLK AÇIKLAMALARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN


ŞAKAR VURULDU HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN


DİVAN KURULU OLAYI KINADI HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN