Geçen sezon Mancini zamanında devre arası transfer dönemini oldukça hareketli bir şekilde geçiren Galatasaray, Salih Dursun için 2.75 milyon euro bonservis ücreti ödemiş fakat büyük eleştiri toplamıştı. 23 yaşındaki oyuncu geçen sezonki performansıyla beğenilmemiş ve Olcan Adın transferinde Trabzonspor’a kiralık gönderilmişti.

Fransız basını ise sürpriz bir iddiayı gündeme getirdi. Foot Mercato’nun özel haberine göre Ligue 1 ekiplerinden Marsilya ve Lille, Salih Dursun’u transfer listesine aldı. Özellikle Marsilya’da çok sayıda oyuncunun sözleşmesinin sona erecek olması sonrası hareketli bir yaz transfer dönemi geçirmesi bekleniyor. Salih’in de transfer listelerindeki isimlerden biri olduğu iddia ediliyor.

Haberde ayrıca iki kulübün yöneticilerinin de oyuncunun menajeriyle temasa geçtiği belirtildi. 2.75 milyon euroya transfer edilen oyuncunun tahmini bonservis değeri ise 3 milyon euro olarak gösteriliyor.

Fakat Trabzonspor’un Salih ile bir yıllık daha kiralık sözleşmesi var. Sözleşmede herhangi bir transfer maddesi olup olmadığı ise bilinmiyor.

23 yaşındaki oyuncu bu sezon Trabzonspor formasıyla 32 maça çıkarken gol veya asist yapamadı.