61saat.com’un yazarlarından Ali Savaş’ın konuyla ilgili sorularını cevaplandıran Şener’in ilk esprisi de şu oldu: “Bu Nevzat Şakar, maça gitmeyi çok istiyordu. Onun adına çok sevindim”

BİZİM ŞAMPİYON OLDUĞUMUZU HERKES BİLİYOR
Cezanın kaldırılması ile ilk maçını İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında izleyecek olan Sadri Şener, “Adalet yerini buldu. Gecikmiş bir karar ama sevindirici bir gelişme”
Şener, “Futbolu yöneten, yönlendiren biçimlendiren ve futbolun sektör l nimetlerinden faydalanan herkes bizim geçen senenin şampiyon olduğumuzu biliyor, ama federasyon ne hikmetse bu cesaretle kararını veremiyor. Ama yavaş yavaş onlarda bu kararı verecek kıvama geldiler” dedi.

AYKUT KOCAMAN’A MESAJ
Başkan Şener, Aykut Kocaman’ın, Orduspor maçından sonra Trabzonspor’u ima ederek hakemlerin Trabzonspor’u koruyup kolladığı Fenerbahçe’yi ise mağdur ettiği şeklindeki açıklamalarını 61saat.com’a şu şekilde değerlendirdi: “O da biliyor ki, geçmişte bu tür anlamda güçlü konumda olanlar! Hakemlerden epeyce faydalandılar. Bu bence bir Aykut Kocaman’ın itirafıdır. Takdir kamuoyunundur”

MİLLİ SAVUNMA BAKANI TRABONSPOR’DA

Trabzon’a çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Pazar günü gelecek olan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’a Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz tesislerinden geniş katılımlı bir yemek verilecek. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra Başkan Şener, takımla birlikte Trabzon’a dönüp, Bakan Yılmaz’a ev sahipliği yapacak.