Karadeniz ekibi maçı 4-0 kazandı ama karşılaşma sonrası teknik direktör Şenol Güneş’in dediği gibi skor çok daha farklı olabilirdi. Alınan 3 puanla yüzü gülenlerden biri de elbette mücadeleyi tribünden izleyen Sadri Şener’di. Trabzonspor taraftarıyla arası bu aralar biraz limoni olduğundan maça gelmesi beklenmeyen Şener, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ın ricası üzerine stadyumdaki yerini almıştı. Başkan maç sonrası, bu galibiyetle şampiyonluk iddialarını yeniden ispatladıklarını belirtti.

‘OYUNCULAR UYUM SAĞLADIKÇA…’

Açıklamalarda bulunan Sadri Şener, “Bizim adımıza çok güzel bir karşılaşma oldu. Erkenden golü bulup öne geçtik. Rakip oyuncu kırmızı kart görünce işimiz kolaylaştı tabii ama bu kimseydi aldatmasın. Mükemmel oynadık. Takımda aksayan 1 kişi bile yoktu. Kadromuzun çok kaliteli olduğunu ve bize zaman gerektiğini hep söylemiştim. İşte haklı çıktım. Oyuncular uyum sağladıkça daha iyi futbol sergiliyoruz. Bu galibiyetle zirve ortağı olduğumuzu yeniden ispatladık. Şampiyonluğun en ciddi adaylarından biri Trabzonspor’dur, herkes bunu böyle bilsin” diye konuştu.

‘YAPILANLARI KALBİME GÖMÜYORUM’

“Başkanlıkta bunlar da var. Şık da değil hoş da değil. Benimbu kulüp için neler yaptığımı herkes biliyor. Gece gündüz çalıştık. Şike sürecinde neler yaşandı herkes biliyor. Keşke o işler bana karşı olmasaydı. Tabii ki kırgınlık var,moral bozukluğu da var. Asıl üzüldüğüm; yan gelip yatan birisi değilim. Bunu taraftarlarımız da biliyor. İşte insan buna içerliyor. Olanları şimdilik kalbime gömüyorum”

‘BU TAKIM DAHA FAZLA GOL ATAR’

“Atar bu takımatar, daha da fazla gol atar. Marina da birlikte yedikleri balıklar tesir etti galiba. Sonunda patladılar... G.Birliği’ni Ankara’da farklı yenmek öyle her takımın yapacağı bir iş değil. Kutluyorumhocayı ve futbolcuları. Çok iyi oynadılar. Neredeyse herkes gol atacaktı.Hepsinden önemlisi çok iştahlıydılar ve istekli ve arzulu gördüm. Bu çok sevindiriciydi.Mutluyuz tabii ki.”

KAYSERİ’DEKİ OLAYLAR

“Fenerbahçe otobüsünün taşlanmasının bizimle uzaktan yakından ilgisi yoktur. Belli ki işi bizimüzerimize yıkmaya çalışıyorlar. Bize ne bu olaylardan. Taş atılıyor, bizden biliniyor.Hayret ediyorum! Bu konuyla ilgili de fazla konuşmak istemiyorum. İsteyen istediği yorumu yapsın ama birilerini karalayarak bir yere varılamaz.”

‘LİDER BİLE BİTİREBİLİRİZ’

“Çok garip bir lig oluyor. İlk altı takıma bakın puanlar birbirine çok yakın. Tökezleyen geriye düşecek havası var ama devreye girmek üzereyiz. Artık puan kaybı yapmazsak, ilk yarıyı lider bile bitirebiliriz düşüncesindeyim.” Şener, cumartesi günü Trabzon’a geleceğini de belirterek, “Olağan Genel Kurul toplantımız var. Burada herkes görüşünü rahatlıkla söyleyebilir. İyi bir kongre olmasını diliyorum” dedi.