PTT 1. Lig'in 7. haftasında oynanan Şanlıurfaspor - 1461 Trabzon maçında çıkan olaylar sonucu hakemin maçı tatil etmesi üzerine, Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü İbrahim Halil Tepe yazılı açıklamada bulundu.

Şanlıurfaspor Kulübü Basın Sözcüsü İbrahim Halil Tepe, Şanlıurfaspor kulübü yönetim kurulunun maçın ardından toplandığını belirterek, "Oynanan Şanlıurfaspor - 1461 Trabzon maçına çok iyi başlamamıza rağmen hakemin ağır kararları karşısında, 2-1 yenik duruma düşüp maçın 35'inci dakikasında maçı tatil edilmiştir. Maçın ardında Şanlıurfaspor yönetim kurulu hemen toplanıp bu konuyu görüşüp bir değerlendirme yapmıştır. Hakemin almış olduğu bu ağır kararlar seyircileri tahrik edip istenmeyen olayların olmasına sebebiyet vermiştir. Kulübümüzün tasvip etmediği bu olaylar münferit olup bir kaç kendini bilmez seyircinin sahaya girmesiyle başlamıştır ama maçın tatil edilmesini gerektirecek boyutlara varmamış olup, hakeme ve rakip takım futbolcularına herhangi bir zarar verecek bir darp olayı olmamıştır. Buna rağmen maçın orta hakemi bir oyuncumuza kırmızı kart gösterip, ortamı daha da gererek maçı tatil etmesi noktasına getirmiştir. Şanlıurfaspor yönetim kurulu, bu maçla ilgili gerekli değerlendirmeleri yapıp Türkiye Futbol Federasyonu'na gerekli itirazlarımızı yapacağız" dedi.

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü İbrahim Halil Tepe, Şanlıurfaspor'un hakkını sonuna kadar savunacaklarını da sözlerine ekledi.