Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan, eski takımı Trabzonspor'dan bu yana birlikte oynadığı Burak Yılmaz'dan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile ilişkisine, yeni transferlerden Fatih Terim'e dek birçok konu ve kişi hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Ancak Trabzonspor ile ilgili yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. FourFourTwo dergisine konuşan İnan, "Geçtiğimiz sezon Galatasaray’ın şampiyonluktan koptuğunun düşünüldüğü dönemlerde takımı toparlamak için kaptan olarak neler yaptın?" sorusuna Trabzon'u katarak cevapladı.

TRABZON MAFYASI, BEYEFENDİLER MASASI!..

İşte bunu yapmaya çalışırken adımız Trabzon mafyasına çıktı! Sürekli şampiyon oluyoruz, sürekli başarılıyız ama iyi bir takım olduğumuza kimseyi inandıramıyoruz. Hep bir Trabzon mafyası, beyefendiler masası, yerliler yabancılar kavgası… Bu kadar şampiyon olan, bu kadar kupa alan bir takım nasıl aynı zamanda bu kadar takım olmaktan uzak olabilir? Başarısız olan takımlara bakıyorum, kimse onlarla ilgili bir şey söylemiyor! Ben de arkadaşlarıma “Ben olsam ben de kıskanırım” diyorum. Çünkü kıskanılacak bir iş yapıyoruz.