Trabzonspor’da ‘Avrupa’ya gideceğim’ diyerek Galatasaray’a giden Burak Yılmaz ile ilgili tartışmalar devam ederken ilginç fotoğraflarda ortaya çıkmaya devam ediyor. Bugünlerde ise Burak Yılmaz, Selçuk İnan ile birlikte bir Galatasaray taraftarıyla çektirdiği fotoğraf, Sarı-Kırmızılı taraftarların internette en çok paylaştığı fotoğraflar arasında yerini aldı.
Burak Yılmaz’ın Selçuk İnan ve diğer futbolcu arkadaşları ile beraber tatil yaparken bir Galatasaray taraftarı ile Galatasaray forması arkasında çektirdiği fotoğrafı henüz daha Burak’ın ‘Avrupa’ya gideceğim’ söylemlerini dillendirdiği zamandan kalma…
Ancak fotoğrafın orijinal mi yoksa Photoshop olup olmadığı bilinmezken, fotoğrafa dikkatli bakıldığında ise iki imzanın olduğu görülüyor..
Bu noktada Burak Yılmaz’ın henüz Trabzonspor’un futbolcusu iken Galatasaray formasının arkasında fotoğraf çektirmesi büyük tartışma yarattı. Şimdi esas soru ise şu; “Selçuk İnan, şuan Galatasaray’da oynarken, Trabzonspor forması arkasında fotoğraf çektirir mi?”
Öte yandan bu fotoğrafın transfer iddialarının ortada olmadığı bir zamanda çektirilmesi durumunda da bir çok kesim tarafından da normal karşılabileceği aşikar..