Başkan Sadri Şener, “Adli tarafa bir şey demiyorum. Ama federasyon tarafı süreci çok fazla uzattı. Bu sezonun bir an önce bitmesini arzu ediyoruz. Süreci uzatırsak UEFA'dan ceza alırız. 22 Mart'a kadar karar açıklanmalı. Bu sene bir lig oynuyoruz. Ama onu da neden oynuyoruz bilmiyorum. Bana göre çok uzadı."Sonunda oynadığımız takım en büyüklerden biri ve hafife almamamız gereken bir takım. Sonuç bizim için yeterli. Takımımı kutluyorum.

ŞİKE DAVASI
Adli tarafa bir şey demiyorum. Ama federasyon tarafı süreci çok fazla uzattı. Bu sezonun bir an önce bitmesini arzu ediyoruz. Süreci uzatırsak UEFA'dan ceza alırız. 22 Mart'a kadar karar açıklanmalı. Bu sene bir lig oynuyoruz. Ama onu da neden oynuyoruz bilmiyorum. Bana göre çok uzadı.

YENİ TFF YÖNETİMİ
Federasyon'da Beşiktaşlılar ağırlıklı olabilir. Trabzonspor'dan olanlar da var. Ben onları artık Trabzonsporlu olarak görmüyorum.Dolayısıyla herkes tarafsız olursa sorun yaşanmaz.

TS-FB GERGİNLİĞİ
Bu kavga kanaatimce uzun yıllar sürer. Ama inşallah bir gün düzelir. Düzelmesi için belirli yumuşatmalar yapılmalı.

OTYAKMAZ: İDDİALAR TAMAMEN SENARYO
Programa telefonla bağlanan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ise cezaevi süreci, şike iddianamesi ve Sivasspor'daki geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.Şike davasında 8 ay sonra tahliye olan Mecnun Otyakmaz ''Kara bir propagandaya maruz kaldık ve cevap hakkımız yoktu'' dedi. Tahliyenin ardından Sivas'ta kahraman gibi karşılanan başkan, ''iddianamedeki iddialar tamamen senaryo. Sahaya yansıyan bir şey olduğuna inanmıyorum'' diye konuştu.

''CEZAEVİNDE MAHKEME KURDUK''
8 aylık cezaevi sürecini anlatan Otyakmaz, ''En rahat olduğum insanlar futbolcularımdı. O yüzden aramızdaki konuşmalar daha samimiydi'' dedi. Kaleci Korcan ile ilgili iddialara ilişkin soru üzerine Otyakmaz, ''Mahkeme tutuklama kararı verdi. İddialar çok ciddiydi. Biz tutuklama kararıyla birlikte önce bir şok yaşadık. Ardından, cezaevindeki koğuşta kendi aramızda küçük bir mahkeme kurduk ve durumu değerlendirdik. Ben orada Korcan'la konuştuktan sonra ona inandım'' ifadelerini kullandı.

''BAŞKANLIĞA BİR DAHA ADAY OLMAYACAĞIM''
Sivas'ta kendisini karşılayan kalabalığın, en büyük mutluluğu olduğunu belirten Otyakmaz, '' Ben asıl tahliyeyi o karşılamada yaşadım'' derken, Haziran ayında yapılacak kongrede Sivasspor başkanlığına aday olmayacağını sözlerine ekledi.