Takımını yaşanan yoğun maç trafiği sebebiyle de takdir eden Şener, “Zaman zaman tempo beni bile yoruyor. Ama sonunda bu sezonu alnımızın akıyla en iyi şekilde tamamlayacağız” ifadesini kullandı.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, gelecek hafta başlayacak yeni Avrupa mesaisinden çok umutlu... Karşılarına çıkacak rakip PSV’nin değerli bir ekip olduğunu, ancak Bordo-Mavili takımın bu sezon Avrupa’da hatırı sayılır işler yaptığını hatırlatan Karadeniz ekibinin patronu, “Önemli sonuçlar aldık, İnter gibi bir ekibi yenip Avrupa’nın önemli takımlarını elimizden kaçıran taraf olduk. Bunlar çok uzun zamanlar önce değil, yakın geçmişte oldu. Bu tip karşılaşmalarda takımın havası da bambaşka oluyor. Ben PSV eşleşmesinde tur şansımızı hayli yüksek kabul ediyorum. Hocamız Şenol Güneş ve öğrencileri bana bu güveni veriyor” ifadelerini kullandı.

‘Play-Off’ta mutlaka oluruz’

Ligdeki tabloyu da yorumlayan Bordo-Mavililer’in patronu, “Kolay değil... Bu sezon gerçekten de olağan dışı bir trafik yaşıyoruz. Bir de bizim İstanbul ekiplerine oranla Trabzon’dan yolculuk yapma dezavantajımız var. Bunu da göz önünde bulundurmak gerekir. Zaman zaman sadece seyahat ediyor olmama rağmen ben bile yorgun düşüyorum. Futbolcularımız ve teknik heyeti bu nedenle ayrıca takdir etmek lazım. Play-Off potasında mutlaka oluruz. Ancak avantajlı bir yer edinmek için kalan haftalarda da iyi sonuçları sürdürmemiz lazım” değerlendirmesini yaptı.