Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Ömürden Yavuz, dün bir ulusal gazetede Başkan Sadri Şener ile ilgili olarak ithamlarda bulunan eski asbaşkan Hayrettin Hacisalihoğlu’na cevap geldi. Yavuz, eski asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu’nun kulüpte göreve gelmek için bir çok yol denediğini ancak başarısız olunca Başkan Sadri Şener’e sarıldığını belirterek;’’ Şimdi durmuş arkasından konuşup sözde onu kamuoyuna şikayet ediyor. Acaba bu söylediklerine kimse inanıyor mu?” diye konuştu. Yavuz, şike sürecinde insanların farklı beklentiler içinde olduğunu belirtirken, “Başkanımız Sadri Şener'in şike süresinde ceza alarak kulüp başkanlığından istifa etmesini bekleyenlerin uğradıkları hayal kırıklığı nedeniyle hezeyena kapıldığını da üzüntüyle görmekteyiz. Şike sürecinde başkan Şener’in ve dolayısıyla Trabzonspor’un ceza almasını umanların beklentisi, gerçekleşmeyince Başkanımız Şener'i kulüpten uzaklaştırmak için şimdi farklı metotlar denemeye başladı” dedi.

ÖNCE BAŞKANLIK İÇİN YOLA ÇIKTI ANCAK...
Eski Asbaşkan Hacısalihoğlu’nun, Trabzonspor’da yakın çevresinin dolduruşuyla önce başkanlık için yola çıktığını ancak yapısı nedeniyle uyumlu birliktelikler kuramadığı için bu rüyasının gerçekleşmediğine de dikkat çeken Yavuz, “Şimdi böylesi bir kişiliğin insanlarla, dargınlıklardan bahsetmesi çok komik. Sayın Hacısalihoğlu’nu herkes çok iyi tanır ve uyum konusunda ki becerisini de bilir(!) Acaba söylediklerine kendisi inanıyor mu ki insanlar da ona inansın” diye konuştu.


Yavuz,”Hayrettin Hacısalihoğlu doğru dürüst bir oluşum hayata geçiremediği için Sadri Bey’in başkanlığında toplumda kabul görüp göreve seçildi. Sonra da vefasızlığın daniskasını yapıp istifa etti. Halen daha bu vefasızlığını sürdürüyor. Hele görev süresi içerisinde kimseye sormadan verdiği birçok kararı Sadri Bey’in haberi olmasa da kendi kararı gibi savunmuşken böylesi bir tutum sergilemesi onun yapısını da çok iyi özetliyor’’ yorumunu yaptı.

AZİZ YILDIRIM'IN ARKASINDA MAÇ İZLEDİ
Hayrettin Hacısalioğlu’nun istifa ettikten sonra Aziz Yıldırım’ın arkasında yakın arkadaşlarıyla maç izlediğinin de altını çizen Yavuz; “Hayrettin bey görevdeyken en çok takındığı konu eski yöneticilerin kulübe karşı tavırlarıydı. Hatta öylesine ileri gitmişti ki küçük bir eleştiri nedeniyle Trabzonspor’un kurucusuna nerdeyse kulübe girme yasağı koymuştu. Şimdi eleştirdiği konuların daha fazlasını kendisi yapıyor. Kızgınlığını ve gerginliğini Trabzonspor’u savunma kamuflesiyle kamuoyuna yansıtıyor. Gözü o kadar dönmüş ki, bunu daha önce cephe açtığı kişilerin gölgesinde yapıyor. Ama maalesef böyle yapınca da inandırıcılığı kalmıyor’’ diyerek sözlerini tamamladı.