Sezon başından beri teknik direktör Şenol Güneş ile zaman zaman verdiği beyanlar yüzünden ters düşen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde görülen Futbol’da şike ve teşvik davasında yalnız kaldığını düşünerek karmaşık duygular yaşadığını belirtti. Başta yöneticiler olmak üzere teknik direktör Şenol Güneş’de sitem eden Şener, “Şenol Güneş hoca bile aramadı. Bu Trabzonspor adına çok üzücü bir durum" sözlerine açıklık getirdi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, sözlerinin çarpıtılmaması gerektiğini belirterek, “Sürekli yalnız savaşıyoruz. Buna alıştık zaten. Yeni bir durum değil. Davanın görüldüğü Çağlayan Adliyesi'nde bu kadar yalnız bırakılmamalıydık. Ben içimden geçenleri o an yaşadıklarımı söyledim. Farklı bir manaya ve anlama çekilmesin. Yanlızca duygularımı ifade ettim. Şenol hoca ile bir sıknıtmız ve sorunumuz yok. Onu bir teknik adam olarak değil, bizler gibi bir yönetici olarak gördüğüm için o sözleri söyledim. O bizim yabancımız değil. Bizden içimizden biri o nedenle o sözleri kullandım. Yabancı bir olsaydı o cümleleri kullanmam. Bizler nasıl Trabzonsporluysak Şenol hocada aynı. Onu bir yönetici olarak görüyorum" dedi.

Şener, teknik direktör Şenol Güneş ile aralarında bir sorun olmadığını belirterek, “Bizim Şenol hoca ile aramızda bir sorun yok. Birileri iş çıkartmaya çalışıyor ama uğraşmasınlar. Herkes bir şeyler tartışabilir, söyleyebilir ama bizim için önemli olan Trabzonspor’dur, onun menfaatleridir. ”ifadesini kullandı.