Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maç öncesi Fenerbahçe taraftarının Gökhan Gönül'e tepki göstermesini eleştirdi. Bazı taraftarlar dolarların üzerine Gökhan Gönül resmi çizerken, bazıları da aleyhte tezahüratta bulundu.

"SAYGISIZLIĞI NORMAL BULMAM"

Konu Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e soruldu. Taraftarların oyuncuları etkileme çabasının normal olduğunu söyleyen Şenol Güneş, "Büyük camialar, iyi oyunculara sahip olan iki takımız. Biz burada futbol oynamaya çalışacağız. Taraftarın oyuncuları etkileme çabası normal. Ama saygısızlığı normal bulmam." dedi.

"TRANSFERDE HER OYUNCU BİR YERE GİDEBİLİR"

"Transferde her oyuncu bir yere gidebilir." diye konuşan Güneş, "Bir oyuncu takımdan ayrılıyorsa futbolu mu bırakması gerekiyor? İsmail'in Fenerbahçe'ye gitmesi gibi, Gökhan buraya geldi. Ben Şener'i de buraya almak isterdim, ama Fenerbahçe'ye gitti. Transferde her oyuncu bir yere gidebilir. Bir oyuncu takımdan ayrılıyorsa futbolu mu bırakması gerekiyor?. Taraftar tepki gösterirken, sebebini ortaya koymak lazım. Bir oyuncunun kulübünde kalması istenen bir olaydır. Sahaya çıkan oyuncu da bütün olumlu olumsuz tepkilere karşı hazırlıklı olmalıdır." diye konuştu.