Güneş, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Kuruluşundan bugüne kadar Trabzonsporumuz’un elde ettiği üstün başarıların ardında yatan en önemli etken olan çok değerli taraftarlarımız…

Geçen sezon iyi ve çok çalışarak hakettiğimiz Avrupa mücadelesi süresince 11 müsabaka oynadık. Bu müsabakalarda iyi ve kötü günler yaşadık. Üzüntü ve mutluluklarla karşılaştık. Özellikle son PSV Eindhoven maçlarını ise beklentimizin altında bir futbol sergileyerek kaybettik. Bu sonuç Avrupa’ya da veda etmemize yol açtı. Sizleri daha iyi oyun ve sonuçlarla güldüremediğimiz için üzgünüz. Bunu başarmaya maalesef tecrübemiz ve gücümüz yetmedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının yoğunluğu nedeniyle ligde de beklemediğimiz kayıplarla karşılaştık. Artık bugünden sonra lig yarışında yeniden var olmak istiyoruz.

Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanmak ve Spor Toto Süper Lig Play-Off serisine ulaşmak öncelikli hedeflerimiz olmuştur. Bu hedeflerimizi elde etmemiz önümüzdeki sezon bizi yine Avrupa mücadelesinin içerisine taşıyacaktır.

Bundan böyle her maçımız bizim için finaldir…

İşimizin kolay olmadığını biliyoruz. Bugüne kadar zorlukları birlikte aştık, eminim bundan böyle de öyle olacaktır. Kupa ve lig yarışında sizlere daha iyi bir Trabzonspor izletmek hedefimizdir.

Bizler bu camianın fertleri olarak büyük bir aileyiz. Sorunlarımızı aşmak için de el ele gönül gönüle vermeye daha çok ihtiyacımız var.

Saha içi ve dışında her zaman olduğu gibi yine Fair – Play ruhuyla yarışan bir Trabzonspor umuduyla hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum”