Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bugün yaptığı basın toplantısında yayıncı kuruluş Lig Tv’de yaptığı Trabzonspor açıklamalarına, açıklık getirdi.

 Fikret Orman’ın Türkiye’nin en iyi kulüp başkanı olduğunu iddia eden Güneş, “Bunları kavga ettirmek isteyenlere söylüyorum, benim öyle bir üslubum yok, başkan bana 'Abi' diyor. Türkiye'nin en iyi başkanı. Kimseye yalakalık yapmadım, durum analizi yaptım.

 - Bir daha izlemedim, ne demişim diye. Hakem suçlaması kesinlikle yapmadım, çok dikkatli konuştuğum konu nasıl buraya getiriliyor anlamadım. Fenerbahçe-Trabzonspor maçını örnek verdim, bahsedilmedi. Kavga isteniyor

 "GALATASARAY VE TRABZONSPOR'U SUÇLAMADIM"

- Galatasaray ve Trabzonspor'a neden transfer yaptın diye suçlama yapmadım. Ceza alırlar bilmem. Benim söylediklerimi siz de söyleyip yazıyorsunuz, Galatasaray ile Trabzonspor ile kavga yapmam” dedi.

 Beşiktaş’ta başarılı olmuş oyuncuların ayrılışını da Trabzonspor’da Burak Yılmaz örneğinden veren Güneş,  “Sosa Başarılı olmasaydı Milan’a gider miydi?” sorusuna, “Başarılı olması bana sorun oldu şimdi. Burak Yılmaz da öyleydi, Trabzon'dan gitti. Nasıl sistem bu” şeklinde cevap verdi.