61SAAT SPOR- Galatasaray ve Fenerbahçe'nin berabere kalarak puan kaybetmesinin ardından Beşiktaş ile Trabzonspor 1-1 berabere kalarak bir puana razı oldular. Maçın ardından konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş;

“Oyun başındaki oyun düşüncemiz gayet iyiydi. Gol yiyinceye kadar iyi taşıdık. Takım disipline ve oyun anlayışına göre iyi oynadık. İlk ayırda biraz daha iyi top kullanabilirdik. Yavaş oynadık geriye paslar yapıldı onlar yanlıştı. Ama ikinci yarı daha iyi olması gereken oyunu golden sonra panikle beraber oynamaya çalıştılar. Oyun disiplininden kopmaya başladı. İleri ile geri arasındaki bağlantı koptu.

Sapara’nın iki gün hasta yatması ve Soner’in de Milli takım arasından sonra gelmesi, vucut dirençlerini düşürdü. de Sapara’yı dı çıkarmak zorunda kaldı. Barışı almaya çalıştık ancak düşündüğümüz gibi olmadı. Bir pozisyon bulduk ama rakibin çok pozisyonu oldu. İlk yarıda pozisyon vermeyen takım olarak son dakikada bile pozisyon verdik. Onur o pozisyonda çok başarılıydı.

İlk yarıda da ki oyun disipliniyle gol yemeyi beklemiyordum.

Zirve yarışı olayına bakarsak şu bunu aldı biz bunu yaptık diye bakmıyorum. Bu kazanmamız gereken bir maçtı. Ama ikinci bölümde hem giren oyuncularımızın katkısı olmadı, hemde oyun disiplininde katkı olmadı. Çok hatalar yaptık. Demek ki yanlış tercihler kullanmışım ben orada” dedi.


KAYNAK: 61SAAT.COM