Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, yeni sezon öncesinde takıma mutlaka takviye yapılmasını istedi. Almanya'nın Münih kentine bağlı
Unterscleissheim'de kamp yapan bordo- mavili takımda Şenol Güneş ile başkan Sadri Şener dün bir toplantı gerçekleştirdi. Tecrübeli teknik adam, yeni sezon için yapılacak transferlerin bir an önce kesinleşmesini isterken, "Sezonun başlamasına kısa bir süre kaldı. Oyun kurgusunu oluşturmalıyız. Yeni transferlerin bir hafta içinde takıma katılması şart" dedi.

MUTLAKA DOLMASI GEREK
Yapılan transfer zirvesinde tecrübeli teknik adamın, Burak Yılmaz'ın boşluğunu doldurabilecek kalitede bir forvet oyuncusu istediği öğrenildi. Giray, Mustafa Yumlu ve Sol Bamba'nın yanına bir stoper daha alınmasını talep eden tecrübeli teknik adam, sol bek için de alternatif bir oyuncuya gerek duyduklarını kaydetti. Şener'e takımın son durumu hakkında da bilgi veren Güneş, "Hâlâ eksiklerimiz var. Hazırlık maçlarında bunları gidermeye çalışıyoruz. Yeni transferler takıma uyum sağladı. Ama dediğim gibi bazı mevkilerdeki boşlukları mutlaka doldurmamız gerekiyor" dediği ifade edildi.

HAREKETE GEÇTİ
Takımın kampında bir gün daha kalacak olan başkan Sadri Şener'in önümüzdeki günlerde yurt dışında transfer görüşmelerine başlayacağı öğrenildi. N'Doye transferinde terse yatan Şener'in bu kez daha dikkatli davranıp, operasyonu gizli bir şekilde yürüteceği vurgulandı. Bilindiği gibi Şener, geçtiğimiz günlerde Kopenhag'ın Senegalli golcüsü Dame N'Doye ile fotoğraf çektirip paylaşmış ve oyuncuyla anlaştıklarını açıklamış ancak daha sonra transfer gerçekleşmemişti.

KONDİSYON ÇALIŞTILAR
Karadeniz ekibi, yeni sezon hazırlıklarını dün sabah yaptığı idmanla sürdürdü. Isınma ve oyunla devam eden idman, fiziksel kapasiteye dönük istasyon çalışmasıyla sona erdi. Antrenmanda bordo- mavili futbolcuların hayli neşeli olduğu gözlendi.