Trabzonspor’un efsane isimlerinden Serdar Bali, üye yapılan bin 600’ü aşkın kişiyle ilgili kendisinin olumlu tavsiye verdiği yönünde ki iddiaları ise yalanladı.

Bali,  “Orada tutanak söylediniz. Ali Özbak’ta imzalamış. Ben orada şöyle bir şey dedim. Ben konuşmamda dedim ki, bunlar çok önemli konular değil. 2 bin tane 3 bintane yapsa ne olur. Bu şehrin kendi dinamikleri korur. Benim söylediğim budur. Tavsiye etmiş değilim.
Beni sevenler var sevmeyenler var. Aslında beni sevmiyor değil. Ben yönetim kurulu toplantılarında Trabzonspor’u kendim gibi korumaya çalışıyorum. Ne sayın Başkan düşmandır, ben Trabzonspor sevdalısıyım. Beşiktaş’a mı gittin diye bir şeyler söylediler bana
Beşiktaş’ta 5 yıl top oynadım. Trabzonspor beni ağlaya ağlaya sattı. Ali Kemal’i de sattılar. Trabzonspor Tolga’yı satmış. Hangimiz daha çok hizmet etti Beşiktaş’a soruyorum şimdi. Değerlerinize saldırmayın biz sizin ağabeyeniz. Muhalefet yapıyoruz. Düşmanınız değiliz. Bu paralar doğru yere gitsin diye yapıyoruz.
Futbol sevdalıları lafını diyorsa, emek hırsızları diyebiliyorsa karşı tarafa o Sadri Şener ve iki yönetimi sayesinde. Onları sevdası sayesinde.  Eğer İbrahim bey 3-5 sene sonra başkanlığı bırakırsa onu da buradan biz savunacağız. Kimseden korkumuz yok” dedi.

Trabzonspor Kongre - Serdar Bali - 61Saat Tv... paylaşan: canli61saat