Trabzonspor 'un efsane isimlerinden Serdar Bali Trabzonspor 38. Divan Genel Kurulu'nda konuştu ve çarpıcı ifadeler kullandı.
Bali konuşmasında "Ben herkesi saymama gerek seviyorum hepinizi. Aranızda seven de olur sevmeyende. bizde şeytan tüyü vardır babamdan gelme yeniden severler.
Yine çok gerildi divan gerek yok gerilmeye birbirimize laf atmaya gerek yok. Başkan’a dedim ki bela geliyoruz demez geldi. Biz başkanımızdan şunu istiyoruz .
Trabzonspor’un seçilen başkanı ve yönetimi tercihte bulunulmuştur Teknik direktör seçmiştir. Kendisini çok tasvip etmesem de benim kulübümü yönetecek Başkan ve yönetim onu seçti.
Artık İtiraz etme sansımız yoktur."

İŞ İSTEMİYORUZ
"Trabzon Profesyonel Sporcular Derneği olarak hiçbir zaman Ersun Yanal ekibine ve size  köstek olacak bir şey yapmayacağız.
Destek isterseniz de istemiyorsunuz biz Trabzonspor’un futbolcusuyuz. Biz bu takımın formasını 6 defa şampiyon yaptık ama bir yer almıyoruz alamıyoruz.
Başarılı olmasını istediğimiz Trabzonspor’da başarıda biz alkışlayacağız, nemalanmayacağız, nemalanmak istemiyoruz.
Sizden ricam şu Allah korusun başarısız olursak, lütfen başkalarının dediği gibi eski futbolcular dedikodu yaptığı için hiçbir iş yapamıyoruz başarılı olamıyoruz. Sözlerini kabul etmiyoruz. İtibarımızı geri istiyoruz. Başkanda söyledim sizden iş istemiyoruz bizim içimizde 900 defa oynayan 300 defa oynayan 10 defada oynayıp idmana çıkan var. Bizim içimizde durumu sıkışık olan var. 
Emin olun eski futbolcular olarak itibarımızı geri alacağız.
İş istemiyoruz. Mevcut yönetime destek vereceğimizde söylüyoruz."

TOLUNAY VE ERKAN
"Sakın başarısızlıklarda eski futbolculara bir şey söylemeyin. Başka Trabzonspor yok. Kavga etmiyoruz.
Başkan’dan şunu istiyorum Erkan’ı alırken şampanya patlatıldı. Erkan’ın parası ödendi mi siz mi ödüyorsunuz. Kim aldığını falan da bilmiyorum.
Mesela Tolunay Kafkas ile durumumuz nedir.  Ya Kafkas bizim futbolcumuz. 2 Milyon borcumuz var 500 versek olur mu 300 versek olur mu anlaşırsınız. Mahkeme sonucu anlaşamazsak Bu parayı ödersek kim ödetmiş oluyor. 
Yaptığımız transferleri met edip körükleyen basından Trabzonspor’un kurtulması için projeler sunan  basın baronlarına çok uyduk yine menajerler aynı menajerler metin korkmaz ismi duyuyorum. Kimlerle çalıştığını bilmiyorum. Çıkın anlatın."