Önceki gün Hürriyet Gazetesi’inde Aziz Yıldırım’ın yapacağı savunmada Serdar Bali’nin şike içerisinde olduğu, Trabzonspor adına futbolcu satın almaya kalktığını iddia etmesi üzerine Bali, pazartesi günü Aziz Yıldırım’ın kendini hedef gösterdiğini belirterek Trabzon Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacak.
Bali, avukatları aracılığıyla bu girişimde bulunurken “Tek başına futbolun bu baronlarına karşı mücadele edeceğim. Tek gücün taraftardır”dedi.


Bali, Aziz Yıldırım’ın iddia ettiği ve kendi konuşmalarının da yer aldığı tapelerin iddianameden çıkartılmadığını söz konusu tapelerde konuşmanın bir dinci hoca ile ilgili olduğunu belirtti.

Serdar Bali, Hürriyet gazetesi’nin de kendi adını kullanarak okurlarına hedef gösterdiğini ifade etti. Bali, hergün özellikle bayan Fenerbahçeli taraftarlardan binlerce küfür mesajları aldığını da belirterek Aziz Yıldırım’ın kendi adını vererek yaptığı suçlamadan sonra su küfürlerin tehditlerin arttığını da belirtti.

Serdar Bali, Trabzonspor yönetiminin bu hukuk mücadelesiyle ilgili olarak kendisine yardım  talebinde bulunup bulunmadığı yönündeki sorumuzu işe şöyle cevapladı. “Etik olarak doğru olmaz. O zaman Aziz Yıldırım da haklı çıkar. Ben kendi başına tek başına bu mücadeleyi vereceğim” dedi.

Serdar Bali, bugün kanal 24 TV programında da önemli açıklamalar yapacağını belirtti.