Trabzonspor bugünlerde transferde hareketli saatler yaşıyor. Golcü ve stoper transferini bitirmek isteyen Bordo-Mavili takımda ilginç gelişmeler gün yüzüne çıktı. Transferin ilk gününden itaberin Bordo-Mavili takımın gündeminde bulunan Serdar Kurtuluş'ta mutlu sona ulaşıldığı kaydediliyor.
Bugün yerel gazetelerin hemen hemen hepsinde Serdar Kurtuluş ile ilgili Gaziantepspor'la anlaşıldığı yazıldı. Karadeniz, Ekspres ve Taka gazeteleri Serdar Kurtuluş'un transferinde Sapara takasının gerçekleşeceğini yazarken, özetle şu ifadelere yer verdiler:
"Emre, Yasin ve Soner dışında yerli oyuncu transferi gerçekleştiremeyen Bordo-Mavili ekip, uzun süredir Gaziantepspor ile Sapara-Serdar Kurtuluş takası konusu üzerinde görüşme halindeydi. Yapılan görüşmeler her iki kulübün anlaşamaması üzerine rafa kaldırılmıştı. Ancak gelinen noktada Bordo-Mavili ekip yeniden Gaziantep defretirini açmak zorunda kaldı.
Slovak orta saha futbolcusu Sapara'nın da Trabzonspor'dan ayrılmak istediğini teknik heyete ilettiği bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine Bordo Mavili ekip te teknik adam Şenol Güneş'in Sapara'yı Gaziantepspor'a verip Serder Kurtuluş'un alınması deneme bonusu veren siteler konusunda yeniden talepte bulundu. Gaziantep cephesinin de bu talebe onay verdiği kaydedildi"

GÜNEBAKIŞ: VİTEK VE SAPARA'YA KARŞILIK
Günebakış Gazetesi de transferi duyururken bir de dikkat çeken iddia ortaya attı. Sapara-Serdar transferinin yanında Trabzonspor'un Gaziantepspor'a bir de Vittek'i vereceğini yazdı.
Gazete, "Trabzon Serder Kurtuluş'u sonunda bitirdi. Bordo Mavililer, uzun süredir peşinden koştuğu G.Antep'in Milli Sağ beki Serdar Kurtuluş'un transferinde iki kez olumsuz sonuç almasının ardından önceki gün yeni yaptığı görüşmede mutlu sona ulaşmayı başardı. Serdar Kurtuluş için yapılan görüşmede Sapara'nın yanında Vittek'te verilirken, bunun karşılığında dün resmen anlaşma sağlandı. G. Antepspor yöneticisi Mustafa Kızıl, Sapara ve Vittek'e karşılık Serder Kurtuluş'u Trabzonspor'a verdiklerini belirterek, "Transfer 1-2 gün içerisinde biter" dedi" şeklinde ki haberi okuyucularına duyurdu.