Trabzonspor'da transfer bombaları arka arkaya patlamaya devam ediyor. Hafta içinde Porto'dan golcü Marc Janko ve Benfica'dan sol bek Emerson'u renklerine bağlayan Karadeniz temsilcisi, Gaziantepspor'dan Serdar Kurtuluş'un işini de bitirmek üzere. Dün maç için Gaziantep'e giden bordo-mavili yöneticilerin, karşılaşmanın hemen ardından transfer görüşmesi yapacağı öğrenildi. Herhangi bir söylentiye mahal vermemek için pazarlıkları maç sonuna bırakan Trabzonspor'un 25 yaşındaki futbolcu için Marek Sapara'nın yanı sıra bir miktar para vermeyi kabul ettiği dile getirildi.

Yarın veya salı günü sözleşme imzalayacak

Transferde tam yetkiyle donatılan genel menajer Giray Bulak'ın geçen hafta Serdar Kurtuluş'un menajeriyle masaya oturduğu ve futbolcunun da Trabzonspor'a gelme konusunda istekli olduğu vurgulandı. Önceki gün Janko'nun imzası sırasında bilgi veren Bulak, "Transferle ilgili önemli adımlar atıldı. Hem kulüplerin, hem futbolcuların isteklerinin yerine gelecek. Transfer bir kaç gün içinde biter" sözleri Sapara- Serdar takasını doğrular nitelikteydi. Serdar Kurtuluş'un yarın veya salı günü Trabzon'a gelip sözleşme imzalaması bekleniyor.

Vittek'i istemediler

Teknik direktör Şenol Güneş'in Sapara yerine Robert Vittek'in Gaziantepspor'a verilmesini istediği ancak bu önerinin kırmızısiyahlılar tarafından kabul görmediği öğrenildi. Gaziantep, geçen yıl kiraladığı Sapara konusunda hayli ısrarcı davranıyor.