Trabzonspor teknik heyeti ve futbolcularının desteği ile sosyal sorumluluk ve toplumsal sorunların çözümünün bir parçası olma amacıyla geçtiğimiz yıl başlatılan ve bu yıl da "Bordo Mavi Kalpler Büyüyor" adı altında devam ettirilen proje kapsamında, futbolculardan Tolga Zengin, Serkan Balcı ve Giray Kaçar ve kaleci Antrenörü Alper Boğuşlu, Bahçecik Sevgi Evleri Yetiştirme Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Sevgi evleri öğrencileriyle yakından ilgilenen futbolcular, onlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Bordo-mavili takımın kaptanı Tolga Zengin, kendileri için böyle bir ortamda bulunmanın mutluluk verici bir olay olduğunu belirterek, "Siz aslında yaptıklarınızla bizlere destek verip bizleri mutlu ediyorsunuz. Ama her şey yine de karşılıklı olarak yürüyor. Artık ömür boyu karşılaşacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Serkan Balcı ise kendisinin de böyle ortamlarda büyüdüğünü vurgulayarak, "Sizlerin aranızda bulunmak beni mutlu etti. Herşeyden önemlisi sizleri mutlu görmek bizi de mutlu ediyor. Umarım tüm hayatınız boyunca mutlu olursunuz." diye konuştu.

Gençleri birer kardeşi olarak gördüğünü ifade eden Giray, duygularını şöyle dile getirdi: "Gelişim içerisinde olmanız beni daha da umutlandırdı. Aranızda olmak, sizleri mutlu görmek çok güzel. Umarım hep böyle mutlu olursunuz."