61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'da sözleşmesi feshedilen İdari Menajer Serkan Ünver'in Metalist maçı sonrası sosyal medyadan maçın kadrosunun ilan edilmesi ile ilgili verdiği mesaj gündeme bomba gibi düştü.
 

Görevdeyken Halilhodzic'in teknik direktörlüğü döneminde Akhisar maçında maç kadrosunun karşılaşmadan saatler önce TRT'de bazı yerel gazetelerde yayınlanması takım içerisinde kriz yaratmıştı. 

Halilhodzic, 'Bu köstebek kim?' diye tepki gösterdi. Olayın bir benzeri dün akşam ki maçta da yaşandı.

TRT Trabzonspor Muhabiri Barış Yurduseven'in Metalist maçında ki tahmin edilmesi zor bir kadroyu önceden açıklamasıyla 'Köstebek' tartışması yeniden alevlendi.
 

Takımın 'Köstebeği'dir diye sözleşmesi feshedilen Serkan Ünver, dün gece maçtan sonra Trabzonspor'un galibiyetini kutlarken verdiği ilginç mesaj ile sosyal medyada yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. 

Ünver kendine ait Facebook sayfasında adrese teslim şu mesajı verdi;

"Tahmin edilmesi zor bir kadro ile çıkmamıza rağmen saat 13.00 de TRT de kadronun aynen Barış Yurduseven tarafından kamuoyuna duyurulması ne demek biliyormusunuz; sözüm ona "köstebek" iması verilerek dışarıda bırakılan bizlerin degilde "asıl köstebeklerin" halen kulübümüzün içerisinde olduğu gerçeğidir. Artık özür dilemenize bile gerek yok sadece onları bulup camiamıza açıklayın bu sizin görevinizdir artık. Bu arada habercilik başarısından dolayı Barış Yurduseven'i de tebrik ederim. Bu güzel akşamda bunu yazmak istemezdim ama bizimde herkes kadar onurumuz ve şerefimiz var en az herkes kadar TRABZONSPORLULUĞUMUZ var" 

Ünver'in bu açıklamaları maçın gündemine otururken açıklamalara gelen yorumlarda da tartışma alevlendi. 

Bu yorumların en ilginçleri de şöyle; 

- Bir yanı sevinç bir yanı hüzünlü serkan abi bu aksam keşke sende o sahada futbolcu arkadaşlarımız ,abilerimizin arasında birlikte galibiyet kutlasaydınız. Nasip kısmet diyelim abi yerin dolmaz karakterin ve kişiliğine mükemmel bir yapıya sahipsiniz. Yüce Rabbim hakkında en hayırlı olanı verir inşallah. 

- Trabzonspor bizimdir kimsenin değil birgün Trabzonspora daha iyi bir şekilde geleceksin Serkan abi seni herkes seviyor doğru ve dürüst olduğunu biliyor Abicim meyve veren ağaç taşlanir herzaman 

- Bu utanca utanarak tepki verirler inşallah diyecegim ama nerde.. İyilerin kötü gibi safdışı bırakılarak küstürüldügü bir trabzonspor ne kadar büyüyebilirki. Birgün doğru kişilerin doğru şeyler yapması dilegiyle..kalbimizdesin trabzonspor , kalbimizdesiniz trabzonsporu yüraginde taşıyan yürekli cefakar insanlar.. 

Ünver'in bu açıklaması Trabzonspor yönetimini tekrar harekete geçirdiği kaydedild.