61SAAT HABER SERVİSİ- Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın görevinden ayrılmasının ardından anlaşma sağlanan Shota Arveladze, İstanbul aktarmalı Trabzon'a geldi. Türk Hava Yolları'nın Tiflis-İstanbul uçağı ile saat 18.55'te Atatürk Havalimanı'na gelen Gürcü teknik direktör Shota Arveladze, 20.15 uçağıyla Trabzon'a hareket etti.  Shota'nın uçağı Trabzon'a ise 22:10 sıralarında indi. Shota'yı Trabzon Havalimanında Sportif Direktör Süleyman Hurma karşıladı. 

Shota'yı karşılayanlar arasında, Trabzonspor'da top koşturduğu dönemde kardeşi Arçil ile birlikte ikisine yardımcı olan efsane tercüman Alaattin Gayretli'de vardı. Shota, Havaalanına indikten sonra ilk olarak Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma'ya sarıldı. Ardından ise Gayretli'ye sarılarak hasret gidermesi ise dikkat çekti.
Hatırlanacağı üzere Alaattin Gayretli, Shota ile ikizi Arcil'e Trabzon'da  Türkçe'den Türkçe'ye çevirisi ile efsane olmuştu. Bu görüntü yıllardır hem sosyal medyada hem de televizyonlarda en çok konuşulan konuların başında geliyor.