Taraftar Burak Yılmaz’ın Galatasaray’a gitmesi ile bütün dikkatini bu yöne verirken bu durum Fenerbahçe’nin işine geliyor.

Bütün eforunu ve gündemsel enerjisini Burak Yılmaz’ın Galatasaray’a satılmasına yönelten Trabzonspor camiası, yönetimi ile birlikte bu suni gündemin peşine takılırken asıl gündemde sıcak tutması gereken 16. Ağır ceza mahkemesinin verdiği şike kararından uzaklaşıyor.

Son bir haftada adete şike davasından uzaklaşan Trabzonspor camiası Burak Yılmaz’ın transferinin peşine takıldı.

Yönetim de bu anlamda hayal kırıklığı yaşıyor.

BİR İLGİNÇ GELİŞME

Bu arada Trabzonspor’un avukatları Avrupa’da en güvenilir tercüme bürosu ile birlikte 10 günden bu yana büyük bir titizlikle 16 Ağır ceza mahkemesinin verdiği şike cezaları ve ara kararları İngilizceye tercüme ettirerek. Federasyondan ayrı UEFA’ya gönderdi.

UEFA’nın elinde şu anda mahkemenin, federasyonun ve Trabzonspor ile UEFA’nın kendi uzmanlarınca tercüme ettirdiği metinler var.

Bu metinler incelemeye alındı. Fenerbahçe’nin Trabzonspor’un bireysel olarak mahkeme kararlarını tercüme ettirerek UEFA’ya göndermesine itiraz ettiği de belirtiliyor.

UEFA yetkilileri ise kendileri için kabul edilebilir tercümenin TFF’den gelen değil UEFA’nın kendisinin yaptırdığı tercüme metninin olduğunu kabul ediyor.