61SAAT SPOR-Çankırı Valiliği tarafından Taksim Meydanı'nda, Çankırı tanıtım günü düzenlendi. Şehre ait yöresel ürünlerin sergilendiği tanıtım gününde Vali Özcan vatandaşlara Çankırı'yla özdeşleşen kaya tuzu dağıttı. Etkinlikte, Vali Vahdettin Özcan ile Trabzonspor taraftarı bir vatandaş arasında tartışma yaşandı. Fenerbahçeli olduğu için bordo mavili bir taraftar tarafından kınanan Vali Özcan, 'Balyoz Davası'nı örnek gösterdi, cezanın daha Yargıtay'ca onanmadığını söyledi.



Tartışmanın bitmesinin ardından Vali Özcan, geri dönerek kendisinin de aslen Trabzon Beşikdüzülü olduğunu söyledi. Bu noktada yeniden uzaklaşan Vali Özcan'ın arkasından "Sıkışan herkes Trabzonlu" sözü duyuldu. Sözü kimin söylediği bilinmiyor ancak bu söz Trabzonspor taraftarları arasında yeni bir slogan oldu.

Daha önce de Emre Belezoğlu Trabzonluların büyük tepkisini çekmiş anne tarafından Trabzonlu olduğunu söylemişti.

Trabzonspor taraftarları arasında slogan olan "Sıkışan herkes Trabzonlu" sözü bir anda sosyal medyanın en çok dile getirilen sözleri arasında yer aldı. Trabzonspor twitter ve facebook gibi sosyal paylaşım siteleri üzerinden görüşlerini belirtiyor.

KAYNAK: 61SAAT.COM

İŞTE O GÖRÜŞLERDEN BAZILARI: