61SAAT SPOR-Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde bu akşam oynadığı Protekiz’in Braga takımına 2-0 mağlup oldu. Bu karşılaşma ile birlikte Manchester maçının ardından Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı 2 karşılaşmayı da kaybeden Galatasaray işini zora sokarken grupta 0 puan ile son sırada yer alıyor.
Galatasaray’ın bu akşam mutlak galibiyet düşündüğü Braga karşılaşmasında 2-0 yenilmesi sonucunda Trabzonspor taraftarları hem Galatasaray'a hem de Burak Yılmaz'a iğneleme yaptılar.  Geçen yıl Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği performansa dikkat çeken taraftarlar Galatasaray’ı espriyle eleştirdi.

İŞTE O MESAJLARDAN BAZILARI:

Mehdi Çelenk:
Son Dakika: Ünal Aysal Trabzonspor'dan geçen yıl Şampiyonlar Ligin'nde aldığı 7 puanı istediğini borsaya bildirdi.

Ömer Küçük:
Şampiyonlar liginde kaybetmemek ne demektir sizi nerelere götürebilir öğrenemediniz mi Luce'den Şenol Reis'ten AKILLANMAYACACAKSINIZ

Levent Ustabaşı:
5 milyon Euro’ya 6 defa ofsayda düşen tek futbolcu: Burak Yılmaz... Şenol Güneş'in verdiği her şeyi unutmuş. Laile yaramadı demek ki

Sercan Usta
Milyonlar harcayıp takım toplayan Galatasaray...Bir an da transfer yapmadan CL'ye gidip dünyanın takdirini kazananTrabzonspor.Karar Sizin.

Mesut Yıldırım:
Son dakika Galatasaray yönetimi Burak Yılmaz’ı Trabzonspor tesislerin avlusuna bırakma kararı aldı

Sibel Aydın:
Galatasaray 2 maç 2 mağlubiyet alınca seninle daha çok gurur duydum TRABZONSPOR

Serdar Şenel:
Şansa 7 puan topladığını söylenen Trabzonspor diyen kişiler bugünGalatasaray gördükçe ne diyordur acaba .. He ülke puanı ne oldu ?

Ozan Dedeoğlu:
Galatasaray iyisin hossun ama CL de bi TRABZONSPOR degilsin.

Özgür Altuncu:
Trabzonspor şampiyonlar liginde ilk iki maçta 4 puan toplamıştı.Galatasaray'a o kadar gaz yaptılar. Ne var elde ? Koca bir sıfır..

Hilal Şahin:
Sanırım Burak Yılmaz, Trabzonspor' un Galatasaray'a kurduğu bir komplo.

Kaan Koç:
Burak Yılmaz'ın bencilliklerini Trabzonspor kaldırıyordu daGalatasaray, hele ki F. Terim hiç kaldırmaz.


KAYNAK: 61SAAT.COM