Akhisar maçından sonra kameralar karşısında futbolcularını sergilediği mücadeleden ötürü öven Trabzonspor Teknik Direktörü Şota, son vuruşlardaki özgüven eksikliğine değinip bunu çözmek için çalışacaklarını söyledi. 
Bordo-Mavililer’in hocasının karşılaşmadan sonra öğrencileriyle yaptığı toplantıda ise konuyu daha da derinleştirdiği öğrenildi. Oyuncularından tehlike bölgesine geldiklerinde daha cesur olmalarını isteyen Şota, “Belki gol kaçırırsam tribünler ıslıklar diye çekiniyorsunuz. Ancak denemezseniz gol de atamazsınız. En iyi vuruş için denemek elbette güzel ama bir yerden sonra atak şansı da elinizden kaçıyor. Bugün (Dün) kaçırdığımız fırsatlara bir bakın. Ne demek istediğimi anlayacaksınız” dedi.

Okay’ı hedef gösterdi

Özellikle N’Doye ve Özer’e mesaj veren Karadeniz ekibinin teknik patronu, “Trabzonspor taraftarı risk alan, skor üretmek için uğraşan oyuncuyu sever. Gol kaçırmayacak futbolcu mu var! Sizlerden daha cesur olmanızı istiyorum. Bakın, sizlerden daha genç olmasına rağmen Okay çok daha kararlı hareket ediyor. Bundan sonra bu sorunu aşarsak skorlarımız çok daha farklı olur” sözleriyle tatil öncesi uyarılarını tamamladı.