61SAAT SPOR SERVİSİ-Trabzonspor’da top koşturduktan sonra Avrupa kapılarını aralayan ve ardından da Türkiye’ye dönerek Teknik Direktörlük yapmaya başlayan Şota’nın yıldızı her geçen daha da parlamaya devam ediyor. Dün akşam oynanan karşılaşmada Şota’nın takımı Kasımpaşa, Galatasaray’ı deplasmanda 4-0 gibi ezici bir üstünlükle geçti.
Maçın ardından soruları yanıtlayan Şota, Şenol Güneş’den bahsetmeden geçmedi.  Maçın ardından konuşan Şota, “Oyun erken bulduk. 10 kişi kaldılar. Ondan sonra biraz daha fazla pozisyona girdik. Daha erken atabilirdik. 3 ay önce Beşiktaş olayından sonra tesiste Şenol hoca geldi ziyaret etti. Beraberce yemek yedik. “Şota olsun bu 3 puanı bir yerden çıkabilirsin” dedi. Geç kaldık biraz. Buradan ona selam söylüyorum. Teşekkür ediyorum” dedi.
Beşiktaş ile Kasımpaşa arasında 21. Haftada oynana karşılaşma 2-1 Kasımpaşa’nın üstünlüğü ile bitmişti. Ancak bu maçta TFF kural hatası yapıldığı gerekçesi ile tekrar oynanmasına karar vermiş ve bu maçı da Beşiktaş 3-0 kazanmıştı.