61SAAT SPOR SERVİSİ- Samet Emirzeoğlu
 
Trabzonspor’un eski oyuncusu ve teknik direktörü Şota Arveladze, Trabzon’da 4.’sü düzenlenen kitap fuarına gelerek Şota isimli kitabının imza törenine katıldı.
 
Burada vatandaşların kitaplarını imzalayan ve bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Şota, ardından Trabzonspor ile ilgili 61saat’e açıklamalarda bulundu.
 
TRABZONSPOR'A YAKIŞAN BUYDU
Devre arasında iyi transferlerin yapıldığını ifade eden Şota, “Keşke sezon başı öyle olsaydı ama sonuçta ikinci devre de herkese ümit veren bir başlangıç oldu. Oyun anlamında başarı temposu zaten Trabzonspor’a yakışan bir şekilde. Ayrıca yeni stat ve seyircinin desteği tam zamanındaydı. Geminin arkasından güzel bir rüzgar geliyorsa seyirci gibi, zaten bütün güç ordadır” diye konuştu.
 
O YOKSA BAŞARI BULUNAMAZ
Trabzonspor’un özelliğinin taraftarının her zaman destek olmasını söyleyen Şota, “O varken Trabzonspor istediğini alır. O yokken başarı bulamazsınız. Benim istediğim, sevdiğim camiada gereken budur. İnşallah da öyle devam eder. Önemli olan birleşmek, çalışan herkesin destek olmasıdır. Tek yumruk halinde olan bir camia her zorluğun üstesinden gelebilir” ifadelerini kullandı.
 
YUSUF KATKILAR SAĞLAYACAK
Yusuf Yazıcı için de açıklamalarda bulunan Şota, “1 kişiyle olacak iş değil bu. Dün Hami’ydi bugün Yusuf yarın da Mehmet olur. Yusuf, genç ve yetenekli bir çocuk. İleride Trabzonspor’a güzel katkılar vereceğine inanıyorum. Ama dediğim gibi bu sadece Yusuf ile olabilecek bir durum değil. Takımda ve kulüpte olan herkesin tek çatı altında samimi bir şekilde çalışmasıyla başarı zaten gelecektir” dedi.
 
YİNE ESPRİYİ PATLATTI
Öte yandan “İleride herhangi bir takımda görev alacak mısınız?” sorusuna ise Şota, “Kitapçı oldum görmüyor musunuz. Yazmaya başladım” şeklinde esprili bir cevap verdi.