UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Rabotnicki mücadelesi öncesi Şota takım ile ilgili son bilgileri aktaracak.

Öte yandan Şota'nını Süleyman Hurma Onur Kıvrak ile ilgili de konuşması bekleniyor..

ŞOTA'NIN AÇIKLAMALARI: 
İkinci tura geçtik. Biliyorsunuz bu arada takım aynı zamanda ikinci kamp dönemi geçiriyor. Güzel de geçiyor. Tabi yorgunluk var. Sonuçta 20 gün bir odaya çıkıp, aşağı inip yaklaşık her gün yarım saat asansör bekleyen bir dönem. Kolay değil. sonuçta bunu herkes yaşadı. Geçti. Ne kadar önemli olduğunu herkes biliyor futbolda.

TOP AYAĞINA YAKIŞAN BİR RAKİP
Makedonya'ya geldik direkt. Amacımız tabi ki turu geçmek. Rakip takımın 4 maçını izledim. İyi bir rakip olduğunu söyleyebilirim. Top ayağına yakışan, agresif, özellikle içerde ki maçlarda iyi oynayan bir rakibimizi seyrettik. Güzel bir maç bekliyoruz. 

UĞUR DEMİROK'UN AÇIKLAMALARI: 
Hocamızın söylediği gibi rakibimizi analiz ettik. İyi bir takım. İyi baskı yapıyorlar. Sert ve agresif bir futbol tercihleri var. Sonuç olarak rakibimize saygımız var. Hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Bu tur için en iyi şekilde hazırlandık. Kolay gibi görünen maçlar sezon başı olduğu için zor gelebiliyor. Hedeflerimiz doğrultusunda büyük bir kulübüz. Rakibimize de saygı duyarak yarın ki maçı en iyi şekilde başlayıp bitirmek istiyoruz.

SICAK HAVA ETKİLEYECEK Mİ?

ŞOTA: Allah'tan maç 20:00'da. 21:00'da olabilirdi. Bize engel değil. Gerisi ne gerekiyorsa sağlık ekibi devreye girecek. Zaten biliyorduk gelmeden haberimiz vardı. Biz de ülkelerde Ağustos'ta bu sıcaklarda maç yapılıyor. 

TRABZONSPOR'UN KAZANACAĞINDAN EMİN Mİ...?

ŞOTA: Emin değilim. Ama takımıma güvenim tam. Bu güzel bir oyun. Futbolu bu kadar seyirci varsa onlara seyrettirmek istiyoruz.

 TRABZONSPOR'UN KAZANACAĞINDAN EMİN Mİ...? SKOR TAHMİNİ VAR MI?
ŞOTA: Emin değilim. Ama takımıma güvenim tam. Bu güzel bir oyun. Futbolu bu kadar seyirci varsa onlara seyrettirmek istiyoruz. Tahminim de ne nasıl bir skor istiyorsun diye sorarlar. Gol yemeden kazanmak güzel bir skor olur.

 RAKİBİ ANALİZ ETTİ Mİ?

ŞOTA: 4 maça kadar seyrettik. Canlı seyredemedik. Ne kadar da analiz ettik. Onu yarın göreceğiz. 

ONUR KONUSUNDA ŞOTA'DAN AÇIKLAMA: 
Aslında tabi kimse bunu istemedi. Önemli maç olsun diye. Çok önemli aslında Trabzonspor'un.. Ama maç bitmez. 5 gün sonra 3 gün sonra maçı var. Onun için maça göre ve maç var diye hareket etmek ve karar almak kolay değil. Onun için gerektiğini doğrusunu, karar almış olduk. 
Ve Onur'a resmi olarak izin verildi.

Bugüne kadar soran yok. Gerçek sebebi nedir diye? Gerçek sebebi kendisi maalesef. Ben burada Trabzonspor'un hoca olarak geldim. Ve benim kadar hoca olarak imza var. Statüsü ve çalışma yeri hocadır. Eğer bu takımda hocanın menajerin, başkanın ihtiyacı yoksa o zaman bizi niye getirdiniz.

 Onun için resmi olarak davranıştan dolayı, çizgileri etik ve sportif çizgileri geçmemeli kimse. Ne kadar uzun, ne kadar büyük, ne kadar başarılı, ne kadar efsane olsa bile. Çünkü burası en büyüğüdür. Buranın efsanesi Trabzonspor'dur.. Alkışı sevgisini omuzlarında taşıyan ben ilk saygı gösteren. Çünkü bende yaşamıştım. Kimsenin ondan elinden alma amacı, kimsenin kavga amacımız ve taraftara karşı, medyaya karşı, camiaya karşı ne niyetimiz var, ne istediğimiz var. Tam tersi. Onun için tekrar söylüyorum; etiği geçmeyen, kırmızı çizgileri geçmeyen devam edecek.

BASIN TOPLANTISI