Trabzonspor Camiası, Ramazan ayı dolayısıyla Zorlu Grand Otel’de verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Eski Bakanlar, Belediye Başkanları, eski yöneticiler de dahil Trabzon’un üst düzey isimlerinin katıldığı iftar yemeğinde bir ilk gerçekleşti.  

ZORLU GRAND TARİHİNDE İLK LOBİDE YEMEK VERİLDİ

Yemek belki de otelin tarihinde de bir ilke sahne oldu. İftar, Trabzon’un ilk 5 yıldızlı oteli olan Zorlu Grand  otelin lobisinde verildi. Ancak buraya yerleştirilen masalar yeterli gelmeyince Lobinin hemen yanında yer alan salonlara önlem amaçlı kurulan masalar açılarak davetliler buraya alındı.  

HERKESİ TEK TEK KARŞILADI

Trabzonspor eski ve yeni yöneticilerinin de katıldığı yemekte, bordo-mavili yönetimle beraber seçilen ancak daha sonra istifa eden Suat Şen’in de katıldığı görüldü. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve yönetim kurulu üyeleri davetlileri lobinin hemen girişinde karşılayarak herkesle tek tek tokalaştı. Daha sonra yöneticiler masaları da tek tek dolaşarak herkese hoş geldin dedi.  

KULEYİN'DEN DESTEK MESAJLARI

Düzenlenen iftar programı nedeni ile yöneticilere teşekkürlerinin sunan Trabzonspor'un eski Divan Başkanı Şükrü Kuleyin "Trabzonspor Yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Camiamızı böyle güzel bir günde buluşturduğu için görmediğimiz arkadaşlarla buluştuk. Bu sinerjinin sahaya yansımasını bekliyoruz. Başkan izah etti iyi gidecek dedi. Sözü verdi bizde bu sözü taahhüt olarak kabul ediyoruz. Güzel mesajlar verdi.   Takipçisi olacağız. Kendisi güzel mesajlar verdi Trabzonspor taraftarı gerekeni yapacaktır. Camiaya mesajım şu her zeminde her şartlarda Trabzonspor’un yanında yer almak formamızı kombinemizi alacağız takımımızın yanında olacağız." dedi.