Ülke futbolunun en büyük klasiklerinden olan ‘faturayı teknik adama çıkarma’ geleneği yeni sezonda da sürerken ilk 10 hafta sonunda 6 takım teknik adam değişikliğine gitti.
 
Fenerbahçe - Geçen sezon takımı şampiyon yapan Ersun Yanal ile daha lig başlamadan yaşanan anlaşmazlıklar sebebiyle yollarını ayırdı ve takımı İsmail Kartal’a teslim etti.
 
Trabzonspor - Geldiği günden bu yana ‘istifa’ lafını ağzından düşürmeyen Vahid Halilhodzic’e 9 hafta dayanabildi ve takımın başına geçen yılın şampiyon teknik direktörü Ersun Yanal’ı getirdi.
 
Gençlerbirliği - Sezona Mustafa Kaplan ile başlayan başkent ekibinde,  ligin 2. haftasında alınan Bursaspor mağlubiyetinin ardından İlhan Cavcav Kaplan’ın biletini kesti ve İrfan Buz’u takımın başına getirdi.
 
Torku Konyaspor – Mesut Bakkal yönetiminde sezona fena sayılmayan bir performansla giren Konyaspor’da, 7. haftadaki Kasımpaşa yenilgisinin ardından Bakkal ile yollar ayrıldı ve takım Aykut Kocaman’a emanet edildi.
 
Kayseri Erciyesspor – Bülent Korkmaz’ın çalıştırdığı Kayseri ekibi, ligde geçtiğimiz hafta alınan Eskişehirspor yenilgisinin ardından Korkmaz ile yollarını ayırdı ve yeni teknik direktör henüz belli değil.
 
Balıkesirspor – Takımın Süper Lig’e yükselmesinde büyük pay sahibi olan İsmail Ertekin, ligde alınan başarısız sonuçların ardından geçtiğimiz günlerde ‘pes eden’ isimlerden oldu ve Bal-Kes’te koltuğun yeni sahibi henüz belli değil.