PTT 1. Lig'den play off'lara kalarak Spor Toto Süper Lig'e yükselen Mersin İdmanyurdu'nda hareketli saatler yaşanıyor. Final maçı öncesi Yılmaz Vural'la yollarını ayıran Akdeniz ekibi Vural'ın yerine final maçına Hakan Kutlu ile çıkmıştı. Mersin İdmanyurdu'nu Süper Lig'e çıkaran Kutlu ile de macera çok uzun sürmedi ve sürpriz bir şekilde yollar ayrıldı.
Takım için asıl sürecin yeni başladığını, artık "asansör takım" olmayacaklarını vurgulayan başkan Ali Kahramanlı, teknik direktörlük için, sürpriz bir şekilde istifa eden Mehmet Özdilek'e yöneldi.
TÜM YETKİ ÖZDİLEK'TE
Süper Lig için sıfırdan bir kadro kurmak isteyen Kahramanlı, tüm yetkiyi Özdilek'e vererek Avrupa kupaları için güçlü bir kadro kurarak büyük bir adım atmayı planlıyor.
Teknik direktör konusunda istikrarı yakalamak isteyen Mersin İdmanyurdu yönetimi, Özdilek'e en az 3 yıllık bir sözleşme sunmaya hazırlanıyor.
DİĞER ADAY RIZA ÇALIMBAY
Mehmet Özdilek'ten olumlu yanıt alamaması durumunda başkan Ali Kahramanlı'nın Rıza Çalımbay'a teklif götüreceği kulislerde dolaşan bilgiler arasında.