Spor Toto Süper Final'in 5. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında maçın skorundan çok yaşanan olaylar damgasını vurdu. Tansiyonun yüksek olduğu karşılaşmada Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'de taraftarların tepkisiyle karşılaştı. Bordo-mavili taraftarların Sadri Şener'e maç içersinde sözlü saldırıda bulunması ve maç sonrasında ise aracına binerken yumurta atılması üzerine oldukça moralsiz olduğu ifade edildi. Başkan Şener'in, geleceği ile ilgili kararı yönetim kurulunda tartıştıktan
sonra vereceği bildirildi.

Taraftarların kendisine sözlü sataşmasının yanı sıra Hüseyin Avni Aker'den ayrılması sırasında yumurta atarak tepki göstermesine oldukça içerlenen ve morali bozulan Şener'in, "Taraftarlarımız bana yumurta attı. Beni istemiyorlar artık herhalde, bende bir çaresine bakacağım. Arkadaşlarımla konuşup bir durum değerlendirmesi yapacağız" diyerek istifa sinyali verdi.

MAÇI 3 GÜN BOYUNCA OYNASAK YİNE FENERBAHÇE KAZANIRDI
Fenerbahçe'yi elde ettiği galibiyetten ötürü tebrik eden Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Fenerbahçe çok iyi oynadı. Onları tebrik ediyorum. Maçı 3 gün boyunca oynasak yine Fenerbahçe kazanırdı. Biz kazanamazdık" ifadesini kullandı.