Taraftara sitem etmekle sponsor aramakla transfer yapılabileceğini ben ilk defa duyuyorum, sayın başkan!

Eğri oturup doğru konuşalım Trabzonspor başkanlığına aday olurken onurla gururla girdin para mesele değil dedin. Bildiğim kadarı ile 200 milyon gibi bir paradan bahsettin.

Lucescu da ikramiyesi dedin şimdi kalkmış taraftardan kredi istiyorsun. Ne verdin ki ne istiyorsun derler adama. Önce alacaksın sonra ben görevimi yaptım sıra sizde diyeceksin bu işin raconu böyledir.


Kulübün onurunu kurtaracağım derken maalesef rezil ettin. Şu sponsor meselesi gülünç konusu oldu şehirde haberin olsun.
Taraftar ister aga!

Param yok gibi mazeretlerden anlamaz çünkü onlara 50. Yılda şampiyonluk gibi iddialı sözler söyledin. Yeter ki beni seçin dedin. Lahana’ya gelince me de gofiye gelince gıdı gıdı olmaz. Horona girdin. Terleyeceksiniz madem terlemiyeceksen sana ne hacet vardı sayın başkan?

Trabzonspor taraftarlarının 3-5 10 değil 40 yıllık şampiyonluk özlemi var. Tekrar ediyorum bunu da ben çözerim demiştin milyonların gözünün içine baka baka.


Bundan böyle hiçbir Trabzonsporlunun en küçük hataya başarısızlığa tahammülü yok. Kombine almıyorsunuz ki ben de transfer yapayım açıklamasını yaparken ben bu işin bu kadar zor olduğunun paniği midir yoksa çizdim de oynamıyorum mu demek istiyorsun?

Dahası 40 yıldır kandırılan Trabzonspor taraftarlarını bir kez de ben kandırsam ne çıkar mı demek istiyorsun sayın başkan?
Taraftar ister istemekle de haklıdır.

Param yok, yerim dar da oynayamıyorum diyemezsiniz. Çünkü o makama böyle gelmediniz. Böyle giderse hem sizin hem de kulübün başı çok ağrır bilmem anlatabiliyor muyum?