Kasımpaşa galibiyetiyle havasını bulan Trabzonspor'da keyifler üst düzeyde. Bu galibiyetle futbolcular özgüvenlerini yeniden kazanırken, yapılan açıklamalarda gelecek günler için taraftarları umutlandıracak güzel mesajlar verildi. Mustafa Yumlu, Olcan Adın, Emerson ve Halil Altıntop, yaptıkları açıklamalarla rakiplerine meydan okudu. Mustafa, çıkışlarını sürdürmek zorunda olduklarını belirtirken, "Trabzonspor için artık kötü günlerin geride kaldığına inanıyoruz. Artık bu saatten sonra fren yapmamalıyız. Beşiktaş'ı da yeneceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın.
Trabzonspor her zamanki gibi zirvedeki takımlar arasındaki yerini alacaktır" dedi. Attığı süper frikik golüyle Kasımpaşa karşısında zaferi getiren isim olan Olcan Adın ise, "Giderek havamızı buluyoruz, iyi oldayız. Arada kazalar olacaktır ama genel olarak çok iyi durumdayız" şeklinde konuştu.

UMARIM CİDDİ SAKATLIK YAŞAMAYIZ
Bordo-mavili takıma transfer olur olmaz formayı kapan Emerson da oldukça iddialı mesajlar verdi. Trabzonspor formasıyla henüz yenilgi tatmayan Brezilyalı futbolcu, "Umarım ciddi sakatlıklar yaşamayız ve ligde güzel sonuçlar almaya devam ederiz" derken, Beşiktaş'ı da gözlerine kestirdiklerini, İnönü Stadı'nda oynanacak bu dev mücadeleyi kazanacak güçte olduklarını savundu. Halil Altıntop ise yaptığı açıklamada, "İyi bir takımız. Taraftarımız bize hep inansın" ifadelerini kullandı.

KENDİMİZE GÜVENİYORUZ
Bordo-mavili oyuncular, çıkışlarını devam ettireceklerini, güçlerini göstermek için Beşiktaş maçının iyi bir fırsat olduğunu belirterek, "Kazanırsak ligde hesaplar yeniden yapılmaya başlanacak. Zirve ise bize bir adım daha yaklaşacak. Biz kendimize güveniyoruz" dediler.

'İLACI ZAMAN'
Bordo-mavili takımın efsane isimlerinden Ali Kemal Yazıcı, Trabzon'un iyi yolda olduğunu belirterek, "Ortaya daha iyi bir ekip çıkması için biraz daha zamana ihtiyaç var" dedi. Hiçbir takımın istenen düzeyde olmadığını vurgulayan Denizci, "Fenerbahçe ve G.Saray'ın hali ortada. Trabzon lige verilen arayı iyi kullanırsa işler lehine döner" dedi.