61SAAT HABER SERVİSİ - Gümüşhanespor, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında Trabzonspor'u 2-1 mağlup etti. Gümüşhanespor Teknik Direktörü Tarık 
Daşgün, “Mutlu bir akşam. Gruplara galibiyetle başladık. Fakat bizim adımıza mücadele ile geçti. Oğuz’un 3 değişiklikten sonra sakatlanması ve halde oyuna devam etmesi kritik kurtarışlar yapması çocukların moral motivasyon ve mücadeleleri için hepsini kutluyorum. Şimdi dönüyoruz lig maçına. 
Biz kardeş şehiriz. Hep iç içe yaşamış Trabzon halkı ile Gümüşhane halkı. Maçtan önce ki tezahürat şekli ve maç içinde bu kardeşliği pekiştirme şekli çok hoştu. Keyif aldım..” dedi. 

Beşiktaş – Fenerbahçe derbisi ile ilgili de konuşan ve daha önce Fenerbahçe’de futbol oynamış Daşgün, “Kupa maçlarını izledim. Tamamen lig maçına konsantras hakimler. Benim gönlüm Fenerbahçe4den yana.. “ diye konuştu. 

Gümüşhanespor’un Şampiyonluk Mücadelesi ile ilgili de konuşan Daşgün, “Biz sezon başı planlamamızda bu hedefle yola çıktık. Lig başladıktan sonra takımın içinde ki arkadaşlık, birliktelik, takım ruhu güçlendi. Güçlenerek büyümeye devam ediyor. Henüz 3’de 1’i bitti ligin. İnşallah sezon sonu aynı performansı göterip çıkarız. Bütün şehir kilitlendi” diye konuştu.