61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen basın toplantısında Eyüpoğlu, kendisini tanıtırken geçtiğimiz günlerde ‘başkan adayı şikeye karıştı’ haberleriyle ile ilgili açıklamalarda bulundu.

'MENAJER KURBANI OLDUM'
PFDK’nın 2009 yılında aldığı karar ile Temel Eyüpoğlu’na başkanı olduğu Tepecikspor takımının İstanbulspor – Tepecikspor müsabakası öncesi ‘müsabaka sonucunu etkileme’ kararıyla 3 yıl hak mahrumiyeti cezası almıştı.

Konuyla ile ilgili olarak açıklama yapan Eyüpoğlu, “Şahsımla ilgili olarak 2009 yılında şikeyle ilgili bizi o projenin içinde aldılar. Anlımız ak şikeye bulaşmamış bir başkan olarak bu sürece girdik ve direk beraat ettik. Konuyla ilgili menajerler kulübün en büyük yiyicisi onlardır. Bende menajer kurbanı oldum. Anlımız dik yürüyoruz” dedi.

'BORÇTAN KURTARACAK PROJELER'
Trabzonspor’u borçtan kurtaracak proje çalışmalarının olduğunu söyleyen Eyüpoğlu, “ Trabzonspor’da son günlerdeki gidişat sıkıntılı bir dönemden geçiyor. İnşallah kazanan Trabzonspor olacaktır. Sadece futbol olarak değil diğer branşları başarıya ulaştırmak için programlarımızı yaptık. Trabzonspor'un şuandaki yönetim ile ilgili birşey demeyeceğim her şey ortada. Borçlu bir Trabzonspor değil güçlü bir Trabzonspor için mücadele edeceğiz. İnşallah kazanan Trabzonspor olacak diye düşünüyorum.” İfadelerini kullandı.

HACIOSMANOĞLU'YLA ARKADAŞIZ AMA
YÖNETİMSEL HATALAR YAPTI
Hacıosmanoğlu ile arkadaşlığını olduğunu söyleyen Eyüpoğlu, “Hacıosmanoğlu ile görüşüyorduk. Tatbiki bu bir yarıştır. Başkanlık yarışında yönetimsel bir hata yaptı. Bence İbrahim başkanın yönetim tarzında oldu. Her şeyden önce ekip çok önemlidir. Halka zinciri yok olur gider. Birleşme konusunda Trabzonspor için her fedakarlığa hazırım. Üzülüyorum Trabzonspor'un durumundan. Burada kazanan Trabzonspor olacak. Zarar gidecekse bu yârisin anlamı olmayacak. Kaybeden Trabzonspor olacak. Hepsi bizim arkadaşımız. Bakıyorum bu bir yarıştır. 5-6 Aralıkta seçim yapılacak kazanan biri olacak sonra tekrar gelecekler biz adayız öyle olmaz bizim amacımız sürekli olmak. Bu yarışta ne olursa olsun adaletli bir yarışın olmasını istiyorum. Onun için bu yarışta varız”