Trabzonspor’un taraftar sitesi Bordo-Mavi Net in gündeme getirdiği haberde, eski milletvekili İşbaşaran’ın kendinisine ait olduğu öne sürülen Twitter hesabından Trabzon ve Trabzonlular’a sarfettiği utanç verici sözler büyük tepki uyandırdı. İstanbul ve Elazığ milletvekilliği görevlerinde bulunan Fevzi İşbaşaran https://twitter.com/#!/feyzi_isbasaran adresinden Trabzon’da Trabzonspor’a, Trabzonsporlu taraftarlara ve Trabzon halkına yönelik ağır küfür ve hakaretler etti. İşgüzar İşbaşaran bir polis memuruna s…git dediği için  Ak Parti’den ihraç edilmişti.
Sosyal paylaşım sitelerinde ve taraftar sitelerinin forumlarında büyük tepki toplayan İşbaşaran hakkında taraftarlar ve Trabzon kamuoyu derhal dava açılmasını istiyor


Olayı gündeme getiren Bordomavi.net yöneticilerinin son mesajı da gayet anlamlı ve yerinde oldu… Bordo-Mavi net olarak bizler de bu utanç dolu iletilerin sahibi ahlaktan nasibini almamış, vekilliğin yüz karası isimle ilgili Trabzon milletvekillerinin ve kulübün gereğini yapmasını bekliyoruz.

İŞTE O AHLAKSIZ VE TERBİYEDEN MAHRUM İLETİLERİ