61SAAT SPOR SERVİSİ

Geçtiğimiz hafta 3. Lige yükselme maçında Mardin 47 spor ile karşılaşan ve hakkı elinden çalınan Trabzon temsilcisi Arsinspor TFF’den hakkı olan 3. Lig kararının çıkmasını bekliyor.

NELER OLMUŞTU

Bilindiği üzere final maçının 1-1 eşitlikle sonuçlanmasının ardından penaltı atışlarına geçilmiş Arsinspor penaltı atışını kullanacağı sırada Mardinsporlu oyuncu kullandığı penaltışını gole çevirdikten sonra taraftara el hareketi yapmış ve saha karışmıştı.

KALECİYİ DARP ETTİLER

Sahada önlem için bulunan Çevik Kuvvet polisi sahaya girerek oyuncuları ayırmak için uzun süre uğraş vermişti. Çıkan kargaşada Arsinspor’un kalecisi Ercan Mardin 47 Spor oyuncuları tarafından darp edildi. Sarı-Siyahlı kaleci Ercan’ın aldığı darbeler sonucunda burnunun iki yerden kırıldığı tespit edilirken maçın hakemi oyuncunun maça devam edemeyeceği kararıyla karşılaşmayı tatil etti.

ACI FOTOĞRAF

Kavga sonucu aldığı darbelerden burnu kırılan Arsinspor kalecisi Ercan’ın oğluda bu durumdan etkilendi. Babasının kırık burnunu gören çocuğuna “oğlum oyun oynuyoruz” diyen Ercan çocuğu durumdan etkilenmesin diyrek burnunu bantladı. 



TFF ARSİN’İN HAKKINI VER

3. Lige yükselmek için büyük uğraşlar veren Trabzon temsilcisi ile ilgili kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecek.  Yaşanan olayla  ile ilgili Arsinspor taraftarlarları karar merci olan TFF’ye onlarca telefon ve mail yağmuruna tuttu. 

USTA GÖREVE

Konu ile ilgili konuşan taraftarlar  “TFF’de bulunan değerli yöneticimiz İbrahim Usta görevini yapmalı.  Bir Arsinli olarak Arsin’e sahip çıkmalı. 3. Lig bizim hakkımz hakkımızın verilmesini bekliyoruz”
TFF Başkanvekili görevini yürüten İbrahim Usta’nın yaşanan bu olayla ilgili nasıl bir yol izleyeceği ise büyük bir merak konusu olarak göze çarpıyor.