TFF Yönetim Kurulu bugün İstinye'de kritik bir toplantı yapacak.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Cuma günü Ankara'da Kulüpler Birliği toplantısında yaşanan gelişmeler sonrası istifanın eşiğine gelmişti. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Metris'ten yaptığı açıklama ile sarsılan zirvede Aydınlar da yaşananlara çok kızmıştı. Yıldırım'ın, "58. madde değişmesin. Bizi ya düşürün ya da biz kendimizi düşürürüz. Diğer kulüpler, F.Bahçe üzerinden kendilerini kurtarmaya çalışıyorlar" sözleri infial yaratmıştı. Aydınlar, "6 aydır adımızı itibarsızlaştırmak için neler yaptılar. Bırakmayı düşünüyorum" söylemiyle toplantıya damga vurmuştu.

'BIRAKMA' TELKİNLERİ ETKİLİ OLDU
Aydınlar'ın bu sözlerinin ardından başta Galatasaray, Trabzon ve Beşiktaş olmak üzere birçok Süper Lig Kulübü Başkanı'nın "Sakın bırakma" telkinlerinin Aydınlar'ı ne kadar ikna ettiği bugünkü toplantıda belli olacak. "58. maddenin değişmemesi" kırmızı çizgisi olan TFF Başkanı Aydınlar, bugün ekibiyle birlikte son durumu masaya yatıracak. Aydınlar'ın her yönetim kurulu üyesine "Toplantıya mutlaka katılımınızı rica ederim" mesajını göndermesi zirvenin kritik olduğunun göstergesi.

Bu arada 26 Ocak'taki Olağanüstü Genel Kurul'un ötelenip, bugünden itibaren bir ay içinde seçimli genel kurul yapılması da gündemde...