Beyazlı ve Üner, Trabzon ve Tür futbolunun adına TFF’de görev yaptıklarını belirterek “Süreci herkes gibi biz de biliyoruz. Her Trabzonlu gibi Trabzonspor’un hak ve hukukunun teslim edilmesi gerektiğini de biliyoruz. Tavrımız görevimiz ve hizmetimiz bu yönde olacak” dediler.

BEYAZLI: "ONURLU AĞIR SORUMLULUK"
Mustafa Beyazlı futbolun zor bir süreçten geçtiğini Trabzonspor camiasının bildiği bütün doğruları kendisinin de bildiğini belirterek “Bu bilgi donanımı ile göreve geldik. Elbette bu bilgi donanımı ile görevimizi yapacağız” dedi. Beyazlı “Trabzon ve bölge futbolunun kalkınması TFF yatırımlarının Trabzon’a ve bölgeye getirilmesi bölge amatör ve profesyonel takımlarının sorunlarının da takipçisi olacağım” dedi.

ÜNER: "BENİ HER TRABZONSPORLU BİLİR VE TANIR"
Taylan Üner TFF yönetim kurulu üyeliğinin önemli bir görev olduğunu belirtirken bu görevde amacının artık takımların değil TFF’nin öne çıktığı gündemi belirlediği bir yönetim tarzının federasyonda şekillenmesi ile ilgili çapa sarf edeceğini belirterek “Bu aşamadan sonra ben TFF içinde Trabzonspor için bunu yapacağım şunu söyleyeceğim demem. Prensibim değil. Ama tüm Trabzonsporluların haklı olarak nasıl bir beklenti içinde olduklarını bilen biriyim. Bunu damarlarıma kadar hisseden biriyim. Bunu ancak söyleyebilirim..” dedi..