61SAAT SPOR-Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Şanlıurfaspor'u 4-0 mağlup etti ve kupada 5. tura yükseldi.


Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Trabzonspor ile Şanlıurfaspor karşı karşıya geldi.
Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanan mücadeleden galip ayrılan taraf 4-0'lık skorla Trabzonspor oldu.
Trabzonspor'un gollerini 12. dakikada Yasin Öztekin, 24. dakikada Olcan Adın, 85. dakikada Alanzinho ve 87. dakikada Paulo Henrique attı.
Bu sonucun ardından Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası'nda adını 5. tura yazdırdı.

TOLGA: YENİDEN OYNAMAK GÜZEL BİRŞEY
Maçın ardından Kaptan Tolga Zengin, çarpıcı açıklamalara imza attı.
Yeniden takımda ilk 11'de oynama şansı bulan Kaptan Tolga,
"Oynamak çok güzel bir şey. Takımla birlikte olmak. Bir hafta da daha olmadı takımla beraber idmanlara başlıyalı. Maç içerisinde birkaç darbe oldu. Kornerlerde. Maç içerisinde böyle pozisyon oluyor. Biraz ağrım oluyor ama onlarda çok ciddiye alınacak bir şey değil.
Atacan’ın yediği gollerde güç farkı var. Rakibimize saygı duyarak oynuyoruz. Atacan’da elinden geleni yaptı, ama kalecilerin kaderi bu. Bir noktada takıma bağlısın. Neler yapabilirsen yap" dedi.

TOLGA'NIN TEPKİ GÖSTERDİĞİ İŞLER GÜÇLER DİZİSİNİN SAHNESİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..

ONUR İLE ARASINDA Kİ FORMA SAVAŞI
Onur ile arasında yaşanan forma savaşına da değinen Tolga, "Onur ile aramızda forma savaşında merak edilecek bir şey yok. Biz iyi anlaşıyoruz. Önemli olan Trabzonspor’un başarısıdır. Biz takım için çalışıyoruz. İster istemez sakatlıklar da oluyor. Biz her zaman hazır olacağız. Takımımız için camiamız için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

İŞLER GÜÇLER DİZİSİNE BÜYÜK TEPKİ GÖSTERDİ
Kaptan Tolga, Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşan komedi dizisi 'İşler Güçler" de Trabzonspor ile ilgili yapılan espriiye tepki göstererek,
"Benim de çok sevdiğim İşler Güçler dizisi var. Bende izliyordum. Çok kötü. Dizide Trabzonspor kulübü gibi bir camiaya yakışmayacak bir espri oldu. Hayat sadece espriden ibaret değildir. Biz burada hak hukuk mücadelesi veriyoruz. Taraftarlarımıza sesleniyorum, bu tarz yaklaşımlara tepki koysunlar. Bütün taraftarlara tavsiyem sadece şu: bu diziyi izlemesinler" dedi.

O KUPA SADECE TENEKE PARÇASI
Şike sürecine de değinen Tolga, "Biz artık işin kupasında değiliz. Hak hukuk boyutundayız. Adalet sisteminden kaynaklanan bir durum. Birinin ak dediğine biri kara diyor. Yarın bugün herkesin başına gelebilir. Bütün Türkiye’nin tepki koyması lazım. Sonucunda teneke parçası. Ama o kupa gelirse herkes görecek, adaleti"  dedi.


KAYNAK: 61SAAT.COM