Beşiktaş'ın kaptanı Tolga Zengin, Partizan'ı 4-0 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Zor bir deplasmandı, pozisyon vermedik ve rahat bir galibiyet aldık. 4 gün önce Alija Izetbegovic'in(Bağımsız Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı) de ölüm yıldönümüydü. Onu da analım." diyerek galibiyet efsane lidere armağan etti.

"POZİSYON VERMEDEN KAZANDIK" 
Beşiktaş'ın milli kalecisi Tolga Zengin, Partizan maçından sonra yaptığı açıklamada, "Çok ağır bir zeminde oynadık. Yeşil zemin gözüküyor ama su birikintilerinin olduğu yerler vardı. Hakem bize de sordu, nasıl buldunuz, zemin iyi mi oynayalımmı diye. Biz de oynamak istedik. Pozisyon vermeden kazandık. Takımda çok iyi bir hava var. Kimsede ego yok. Herkes işini yapıyor. Taraftarlarımız her yerde yanımızda. Allah düzenimizi bozmasın." EFSANE LİDERİ UNUTMADI 
Tolga Zengin, Bosna Hersek'in efsane lideri merhum Ali İzetbegovic'i de unutmadı ve "Bu topraklarda yetişen büyük lider Ali İzetbegovic'in ölüm yıldönümüydü 4 gün önce. Bu topraklardan onu rahmetle anıyoruz." diye konuştu.
 
IZZET BEGOVIC KİMDİR ? 
Bilge Kral Aliya İzzet Begoviç, Balkan tarihinin son zamanlarına iz bırakmış büyük bir şahsiyet, unutulmaz bir liderdir. Hayatını ve yaptıklarını bilmek hepimizin görevidir. Onun mücadelesi hepimize ders olacak niteliktedir çünkü. Bosna Hersek'in unutulmaz lideri 'Bilge Kral' Aliya İzzetbegoviç, vefatının 4. yıldönümünde Bosna'da ve İslâm ülkelerinde rahmetle anılıyor. Aliya İzzet Begoviç, mücadelesi ve siyasi kararlılığı nedeniyle tüm Müslümanların kalbinde taht kurmuş yüzyılın Fatih'i olarak biliniyordu. Bilgi, hikmet, erdem ve irfanın yanı sıra, mücadele, kararlılık, metanet, direniş gibi özellikleri ile düşmanına bile şapka çıkartan Aliya İzzet Begoviç, 19 Ekim 2003 tarihinde Saray Bosna'da hayata gözlerini yummuştu.