Antalyaspor Kulübü Başkanı ve Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Hasan Akıncıoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun, kulüp başkanları ile yaptığı toplantı sonrasında açıklamalarda bulundu..
İşte Hasan Akıncıoğlu'nun açıklamalarından satır başları...

- 12 puandan başlayarak puan silme uygulanacak.

- Suç işleyen kulüpler UEFA müsabakalarına katılamayacak.

- Bu eylemlere katılanlar eğer kupa almışsa kupaları elinden alınacak.

- Puan silme ve para cezaları play-off'lar öncesinde uygulanacak.

- 58. maddeye dokunulmayacak.
Önceki Haber
Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binasında saat 14.00'te başlayan toplantıya, Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın yanı sıra, Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden 18 kulübün temsilcileri katıldı. Toplantı öncesi açıklamalar yapan Futbol Federasyonu Başkanvekili Göksel Gümüşdağ, 26 Ocak'ta yapılacak TFF Genel Kurulu öncesi Futbol Federasyonu ve kulüplerin son bir değerlendirme yapacağını ifade etti.

-Orduspor Başkanı Nedim Türkmen ise, Futbol Federasyonu'nun UEFA ile yaptığı görüşmenin yanı sıra 26 Ocak'ta yapılacak Olağanüstü Genel Kurul öncesi değerlendirme yapılması için TFF tarafından toplantı talep edildiğini, kulüplerin de Kulüpler Birliği olarak toplantıya katıldığını söyledi.
-Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk de, federasyon tarafından toplantı için çağrı yapıldığını ve bu nedenle toplantıya geldiklerini ifade etti.